keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Operaatio juhlapaikka

Häiden suunnittelu konkretisoituu, sillä juhlapaikan metsästys on virallisesti alkanut. Vaikka listoja niin kovin rakastankin niin juhlapaikan kriteerien suhteen pakollisten asioiden lista ei ole kovin pitkä tai yksityiskohtainen.

Unelmien hääpaikkamme on:
 • Sopivan kokoinen - mahtuu hyvin 60 vierasta, muttei toisaalta ole liian iso ja kolkko. Haluaisin myös, että kaikki vieraat ovat samassa salissa.
 • Turun seudulla - ei keskustassa muttei myöskään liian pitkän matkan päässä.
 • Paikan tulisi olla kivannäköinen itsessään, jotta massiiviset koristelut eivät ole välttämättömiä.
 • Hintaan ei olla asetettu tarkkaa kattoa, sillä eri paikoissa se sisältää hieman eri asioita ja eri pituiseksi ajaksi paikan käyttöön. Mutta toki hyvä hinta-laatusuhde tulee olla.
 • Olisi hyvä jos paikkaan saisi tuoda omat juomat. Monissa vaihtoehdoissamme on paikan omat pitopalvelut, mikä sopii meille hyvin kunhan maku ja hinta ovat kohdillaan.
Joululoman lopulla laitoimme ensimmäiset kyselyt juhlapaikkoihin menemään. Usean kymmenen Varsinais-Suomen juhlapaikan listalta rajasin rajasimme vaihtoehdot muutamaan suosikkiin, jotka esitietojen perusteella olisivat meidän kriteerit täyttäviä. Tarjouspyyntöviestissä kysyimme muutamia ydinasioita, kuten vuokran ja pitopalvelun hintaa sekä tietysti onko haluamamme päivämäärä(t) vapaana. Seuraavaksi olisi tarkoitus käydä paikan päällä katsastamassa ja samalla tentata lisää yksityiskohtia.


Sitten vastauksia odottelemaan…

Näkymä Turun yli
     ~S~

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä jahtiin! Se voi välillä tuntua turhauttavalta, mutta ihan varmasti löytyy just teille sopiva paikka ja kaikki vaiva on sen arvoista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että ihastutaan johonkin paikkaan! Iso päätös, kun vaikuttaa paljon juhlan ilmeeseen ja on iso osa budjettiakin. Vielä ainakin on innostunut, katsotaan hiipiikö epätoivokin vielä :D

   Poista