perjantai 4. tammikuuta 2019

Häämatkahaaveita

Näin pimeinä talvi-iltoina on mukava upota katselemaan aurinkoisia kuvia aiemmista matkoista - ja potentiaalisista häämatkakohteista! Muutama häämatkavaihtoehto on pyörinyt mielessä ja ollaan kallistumassa erityisesti parin suuntaan... Mutta ennen sitä, ladies and gentlemen, saanko esitellä kootut häämatkaehdokkaat!

Kreikan Santorini
Kreikassa ollaan oltu yhdessä aiemminkin ja se on ollut yhteisistä matkoistamme ehkä meidän molempien suosikki. Rakastuttiin Pargan idyllisyyteen, Kreikan luontoon ja ruokaan (tapaksia, nam! :D). Kreikasta löytyisi monia mahdollisia kohteita, mutta Santorini on ollut etenkin mun must see -listalla pitkään, joten jos Kreikkaan päädymme on edessä sinivalkoiset postikorttimaisemat.
Ihana Santorini! Kuva: Pixabay
Kiertomatka Italiassa
Tämä on toinen matka, josta olemme ajoittain keskustelleet jo ennen kihloja. Mä oon ollut Italiassa muutaman kerran, Sulhanen ei koskaan. Seuraavan kerran Italiassa olisi ihana käydä kerralla useammassa kohteessa, kuten Firenzessä ja Venetsiassa. (Venetsiassa olen ollut kerran ja voin antaa vinkin sinne matkustaville: kannattaa olla yön yli! Kaupunki on parhaimmillaan kun päivän turistimassat kaikkoavat.)

Venetsia 2009

Uusi-Seelanti
Uusi-Seelanti on matkasuunnittelumme ”musta hevonen”. Näin kauas matkustamisesta meillä ei ole ollut puhetta ennen kuin marraskuun ankeudessa juuri ennen kihloja. Toisaalta olisi mukava käydä ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolella ja nähdä upeita maisemia, mutta isona miinuksena on tietysti lentojen hinta ja kesto. Tämä tietäisi myös pitkää matkaa lomasesongin ulkopuolella sekä pitkän ajan päässä itse hääjuhlasta. 

Uusi-Seelanti. Kuva: Pixabay

Pariisi
Pariisi on ehdottomasti kuulunut etenkin teinivuosieni haaveisiin romanttisesta lomasta. Olen ollut Pariisissa kerran ja kaupungissa on kieltämättä uniikki tunnelmansa. Haluaisin sinne ehdottomasti joskus palata, mielellään Sulhasen kanssa.

Pariisi 2009

 Ihanaa haaveilua - siihen asti kun pitäisi oikeasti tehdä päätöksiä... 

Kreikka 2006

Mikä on suosikkisi? Otetaan myös vastaan lisää ehdotuksia! Haaveissa aurinkoa, upeaa nähtävää ja herkkuruokaa 🌞

~S~

6 kommenttia:

 1. Mekin haaveilemme tällä hetkellä Santorinista, ja juurikin noista postikortti-maisemista! 😍 muutenkin kivoja kohteita sinun listalla, meidän haavelistalta löytyy lisäksi esim. risteilymatka Karibialla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santorini ois varmasti hyvä kohde! :) Risteily kuulostaa myös ihanalta, meillä Sulhanen ei kuitenkaan ole ollut siitä ideasta innostunut...

   Poista
 2. Monia ihanan kuuloisia vaihtoehtoja!:) Jos päädytte Santoriniin niin viime keväisen Santorini-matkan perusteella suosittelen majoittumaan siellä postikorttimaisemien puolella saarta. Itse olimme Perissassa ja siellä puolella on enempi perusrantalomamaisemat eikä näy esim. auringonlaskut. Häämatkalla ne kuitenkin on enempi tai vähempi se juttu. Toisaalta Oian puolella kannattaa varautua turistimassoihin, etenkin vilkkaimpina kuukausina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! Oia meillä on ollut ensisijaisena ajatuksena, mutta rupesin juuri tänään miettimään samaa, että pitäisikö sinne suunnata vaikka vasta syyskuun puolella välttääkseen pahimmat ryysikset... Katsotaan mihin päädytään :)

   Poista
 3. Kroatiaa kannattaa myös harkita, jos lämpimään halajaa. Tulevan aviomiehen serkku oli häämatkalla siellä sekä muita sukulaisia on kesälomailemassa ollut. Olen kuullut vain hyvää siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kroatia on tosi kiva! Meiän edellinen etelänmatka suuntautui juuri Kroatiaan Dubrovnikiin, joten ehkä ei olla heti menossa uudestaan, mutta sinne jäi kyllä monia paikkoja minne voisi vielä joskus mennä! Eli minäkin voin vain suositella :)

   Poista