maanantai 21. tammikuuta 2019

Love me do -messut ensikertalaisen silmin

Vuorossa pakollinen messupostaus! Nämä olivat minun ensimmäiset häämessuni, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa messuviikonlopulta.

häämessut kattaus
Kattausinspiraatiota - oma lempparini oli kenties vasen yläkulma

Suuntasin messuille kumpaisenkin kaasoni kanssa. E on tosiaan myös menossa naimisiin (tänä vuonna jo!), joten ihmeteltävää riitti. Pääkaupunkiseudun ulkopuolisena itseäni kiinnosti inspiraatio enemmän kuin tietyn palveluntarjoajan löytyminen. Sunnuntaina T:llä oli siskonsa kihlajaiset (ai mikä kihlabuumi?), mutta E:n raahasin puoliväkisin sain houkuteltua vielä pikaiselle toiselle kierrokselle messuille. Heti ohjelman päätyttyä saikin kiiruhtaa kohti Turkua ja junaan näpyttelemään heränneitä ajatuksia.

häämessut hääkimppu
Kaunein kukkakimppu -äänetys

häämessut hääkimppu
Kimppuäänestyksen erikoisin - kukkakimppu karkilla

Viikonlopun kohokohdat:
💜Näytteilleasettajien kiinnostus. Olin etukäteen kuullut, että ”kannattaa jutella näytteilleasettajien kanssa, itsekin juttelin pitkät pätkät”, mutta olin ajatellut että se on ehkä pienempien messujen juttu, tai että täytyisi olla superaktiivinen itse. Mutta ei! Juteltiin melkein joka standilla jonkun kanssa. Paras esimerkki oli kun saatiin toivoa biisi duolta ja he esittivät sen meille livenä.
💜Edelliseen liittyen, ihmisiä ei ollut liikaa joten sovittelin myös hurrrjan määrän sormuksia ja sain täsmennyksiä ajatuksiini.
💜Saatiin kotimaisten hääpukujen näytökseen hyvät paikat eturivistä, joten jäätiin spontaanisti seuraamaan sitäkin.
💜Pitkään (pidempään kun ainakaan Sulhaselle olen myöntänyt) hääblogeja seuranneena oli nähtävä myös Vuoden hääblogi -äänestys. Oli kyllä kiva käydä kurkkimassa äänestys, onnea hurjasti kaikille voittajille! 
💜Inspiraatio ja hääinnostus. 
💜Seura, tietenkin.

häämessut häämekko
Hääpukunäytös 

Kokonaisuudessaan olin messuihin hyvin tyytyväinen. Aika kului nopeasti ja nähtävää riitti, toisaalta ei turhauttanut että olisi jäänyt liian paljon näkemättä. Jos ohjelma ei olisi houkuttanut paikalle vielä sunnuntaina, olisi yksi päivä ollut optimaalinen messujen kiertelyyn. Nyt viikonlopun jäljiltä tuntuu kyllä siltä, että joku olisi vaihtanut aivojen tilalle häät :D Yritettiin lauantai-iltana kaasojen kanssa vaihtaa puheenaihetta, huonoin tuloksin... ;)

Ensi viikonloppuna olisi Turun häämessut, jonne harkitsemme täsmäiskua pitopalveluiden kimppuun. Mutta koska lauantai menee jo meidän kihlajaistemme parissa täytyy katsoa saadaanko aikaiseksi suunnata messuille sunnuntaina.

häämessut kaapelitehdas

Mitä mieltä olit Love me do:sta? Entä onko kokemuksia Turun messuista, onko lähtemisen arvoinen?

~S~

2 kommenttia:

  1. Kävin viime vuonna Turun häämessuilla ja aikamoinen pettymyshän se oli Helsingin messuihin verrattuna. Pitopalveluita oli kuitenkin jonkin verran paikalla, joten kannattaa kurkata näytteilleasettajat ja miettiä menoa sen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä kuulla kokemuksia, voi tosiaan olla, ettei säväytä Love me do:n perään... Toisaalta kovin pitkää pätkää ei olisi muutenkaan, vaan juurikin keskittyisi niihin mitä oikeasti nyt seuraavaksi tarvii. Mutta täytyy miettiä :)

      Poista