sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Kihlajaiset ja tehokas talvipäivä

Kuten nokkelimmat voivat otsikosta päätellä, vietettiin eilen lauantaina kihlajaisiamme. Koska menimme kihloihin marraskuun lopussa ja joulukuussa oli jo kaikenlaista ohjelmaa (myös jouluna perheiden näkemistä), päätimme juhlistaa kihloja suosiolla tämän vuoden puolella. Pidimme melko pienimuotoiset kihlajaiset, eli kutsuimme meidän molempien perheet meille kotiin kakkukahveille. Perheemme eivät ole vielä kovin montaa kertaa tavanneet toisiaan, joten kihlat oli hyvä tekosyy myös kutsua taas tällainen kokoonpano!

Tarjoilut teimme enimmäkseen itse. Pikkusuolaisina tarjosimme ruisnappi-skageneita (resepti alunperin täältä) ja vegaanisena vaihtoehtona hummusruisnappeja. Olen ihan hulluna noihin ruisnappi-skageneihin, nam! Makealta puolelta oli mm. kääretorttu (jonka leipomiseen meni ikuisuus, kiitos tehottoman vatkaimen…) ja Fazer cafesta tilattu vegaaninen metsämarja-persikkakakku. Nätti kakku kruunasi pöydän! Tarjoilu- ja juhla-astiastot eivät ole yhtenäistä nähneetkään ja tuolejakin oli yhdelletoista hengelle vain kahdeksan, mutta emme antaneet näiden häiritä! Oli oikein mukava ilta, jonka päätteeksi siskoni jäi vielä meille yöksi.

Sunnuntaina meidän oli alunperin tarkoitus mennä Turun häämessuille, mutta lauantai-iltana suunnitelma alkoi mietityttää. Myönnettäköön, että osansa oli varmasti väsymyksellä kun oli koko päivän siivonnut, väsännyt tarjottavia ja sosialisoinut, eikä luvatut pakkasasteet lisänneet hinkua lähteä liikenteeseen… Mutta suurin syy kelkan kääntämiselle oli kuitenkin se, että järkeilimme edistävämme häiden suunnittelua enemmän jos käytämme kotona pari tuntia pitopalveluiden metsästykseen kuin matkaamme häämessuille tekemään samaa. Messu- ja häähumuakin olin juuri ollut itse hakemassa Love me do:sta. 

Lopputulema? Laitoimme Googlen ja taulukko-ohjelman laulamaan ja lähetimme yhteensä 17 tarjouspyyntöä lupaavan oloisille pitopalveluille. Sanoisin, että ihan hyvä saldo sunnuntai-iltapäivälle! Nyt saa kutkuttaen odotella mitä herkullisia ehdotuksia he meille keksivätkään…

Myös kisu nautti talviauringosta :)

Hyvän työn päätteeksi voisin napata kaapista eilisen rääppiäisiä ja painua Netflixin pariin! (Saman olisin toki tehnyt myös vähemmän tehokkaan iltapäivän päätteeksi, mutta, no… :D)

~S~

Ps. Sulhanen lupasi avata sanaisen arkkunsa ja vastata joihinkin kysymyksiin hänestä, meistä, häistä, mitä-näitä-nyt-on. Eli jos on jotain, mihin toivoisit Sulhasen vastaavan, jätä kommentti! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuuloiset kihlajaistarjoilut teillä ja toivottavasti pitopalvelun kanssa tärppää pian! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Tähän asti ainakin on tullut vastauksia kiitettävän nopeasti, eiköhän sieltä saada joku valkattua!

      Poista