sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Suunnitelmien eteneminen - 6 kk häihin


Tämän syksyn teema on ehdottomasti ollut ”herranjesta kun aika on loikannut eteenpäin!?!”. Yllätyn siis vähän väliä siitä, miten pian häämme ovatkaan! (Tarkalleen ottaen 180 päivää) Juuri mitään osa-aluetta ei ole turhan aikaista suunnitella, vaan all systems go! Näin kotisunnuntain kuluksi on hyvä hetki tsekata taas missä mennään ja jäsentää itselle esimerkiksi mihin käyttää energiaansa tulevalla joululomalla.

Tehtävälista on viime kuukausina lyhentynyt ainakin seuraavilta osin:
💚 Save the datet on lähetetty
💚 Ekat tanssitreenit kotioloissa
💚 Polttaritoiveita on käyty kaasojen kanssa läpi
💚 Varattu häämatka
💚 Varattu hääyö
💚 Joistain musiikkiesityksistä on sovittu ja muutenkin häiden ohjelma alkaa tarkentua
💚 Soittolistat (taustalle ja bilelista) ovat hyvällä tolalla
💚 Miitti tukijoukkojen kanssa (kaasot, bestman ja seremoniamestari) on sovittu alkuvuoteen (ja whatsapp-ryhmä häistä spämmimiseen perustettu, khejkhej)


Eli jee, mielestäni tähän voi olla tyytyväinen! Toki tahti tässä vaan kiihtyy ja myös piakkoin hoidettavia hommia piisaa:
💚 Ikuisuusprojekti hääkengät: alkuvuodesta Helsingin reissulla ajattelin käydä pienten kenkien erikoisliikkeessä. (Olen kironnut sitä, ettei kaupoissa edes ole tällä hetkellä valkoisia kenkiä, kerpele)
💚 Avioliiton esteiden tutkinta (ihan villiä että tämäkin on jo listalla!)
💚 Käynnin sopiminen juhlapaikalle
💚 Pitopalvelun maistelutilaisuus ja suunnittelupalaverin sopiminen
💚 Juomien suunnittelu (ja ehkä jo ostokin)
💚 Kutsujen ja lahjatoiveiden suunnittelu (aloitettu)
💚 Majoituksen varaaminen kauempaa tuleville vieraille

Kaiken kaikkiaan ollaan kuitenkin aika lailla aikataulussa (kai? Tässä kohtaa on vielä varaa ainakin uskoa niin...) ja suuremmalta stressiltä on toistaiseksi vältytty - katsotaan missä kohtaa ressi iskee!

~Satu~

Lue myös: 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, että teillä on niin paljon enemmän tehtynä, kun meillä! Pitäsiköhän tässä alkaa vähän skarppaamaan :D Me ei olla vielä edes lyöty lukkoon häämatkakohdetta, minne te menette?

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Heh, oon ehkä vähän neuroottisesti soveltanut periaatetta ”kaikki minkä voi tehdä hyvissä ajoin niin tehdään”, kun häiden lähestyessä on kuitenkin sikana hommaa. Oon silti varma että kiire tulee ja jotain mälsiä hommia lykkää viimetinkaan :D Me varattiin matka Kreikan Santorinille, sinne oon halunnut kauan! Tsemppiä teille suunnitteluihin! :)

      Poista