sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Suunnitelmien eteneminen - vuosi häihin

Torstaina oli meidän ”-365 -päivä” eli tasan vuosi häihin! On kiva fiilistellä kevättä ja miettiä, miten ihanassa vaiheessa luonnon kukoistus on (toivottavasti) ensi vuonnakin! Nyt viikonloppuna oli tarkoitus pyöräillä hääpaikkamme kupeeseen, mutta sataa sen verran että tehdään retki sitten vaikka helatorstaina.

Olen tyytyväinen siitä, missä vaiheessa häiden suunnitelmat ovat nyt vuosi ennen häitä. Mehän ollaan oikeasti saamassa pippalot kasaan! :D Välillä päätösten kanssa on ollut tuskastelua, mut suht sujuvasti ja yksimielisesti ollaan saatu tähän mennessä asiat hoidettua. (Siitä, mitä oli hoidossa jo kun oli 15 kk häihin, voi kerrata täältä.)

Edeltävien kuukausien aikana saatiin hoidettua mitä pitikin, eli tarkemmin sanottuna:
💚 Löydettiin valokuvaaja
💚 Myös bändikuviot ovat juuri selvinneet - niistä kerron pian lisää
💚 Saimme kiristet- eikun siis houkuteltua meille seremoniamestarin
💚 Maistraatista on kysytty vihkijää

Maistraatista muuten vastattiin, että vihkijän voi varata vasta "ensi keväänä"! Harmillisen myöhään ja ärsyttävän epämääräinen vastauskin. Täytyy olla siis heti alkuvuodesta uudestaan yhteydessä. Harmillista siis siksi, että joudun varmaankin varaamaan kampaajan ja meikin ennen kuin vihkimisen ajankohta on varmistunut, eikä kutsujakaan voi tietenkään ennen sitä lähettää. Onneksi suunnitelmissa on jonkinlaiset "save the datet", joten kutsuilla ei ole niin kiire. Ja no, kaipa myöhäinen varausmahdollisuus myös tarkoittaa että ajoista ei ole niin kova kysyntä, eikä tietenkään olekaan samanlainen tunku kuin kirkossa vihkimisiin. Onko jollain kokemuksia maistraatista vihkijän saamisesta, oliko ajoissa hyvin valinnanvaraa?

Oltiin myös pari viikkoa sitten ystävän häissä, jotka olivat kaikin puolin onnistuneet, rennot ja hääparin näköiset juhlat. Leikkimielisellä otteella saimme kuitenkin Sulhasen kanssa jälkipuintina hyvää ”kopioidaan idea! / ei meille!” -keskustelua. Ja morsiamen sisko kysyi halutaanko kukkaruukkuina olleet pestyt purkit ja purnukat - todellakin haluttiin! :D

Kuva: Pixabay
Muutamalle seuraavallekin kuukaudelle olen keksinyt tehtävää, vaikka paljon onkin asioita mitä ei vielä kannata tehdä. Haluan kuitenkin hyödyntää kesäloman ja koittaa saada joitain hommia aloiteltua vaikka eivät olisikaan kiireellisiä. 

Seuraavan muutaman kuukauden listalle kuuluisi seuraavat asiat:
💚 Mekon ja asusteiden hankintoja (tämä onkin epämieluisaa: mun jalka on niin pieni etten koskaan löydä sopivia kenkiä. Haluan kuitenkin löytää kengät hyvissä ajoin, jotta ehdin ajaa sisään)
💚 Koristeiden ja hankintojen suunnittelua
💚 Häihimme tullee jossain muodossa kuvia esiin - tästä päätöksen tekeminen ja kuvien seulomista (aloitettu tosin jo)
💚 Listojen ja aikataulujen rakastajana tarkoitukseni olisi aikatauluttaa vielä vähän tarkemmin, että koska tehdään mitäkin, jotta syksylle ja keväälle olisi mahdollisimman selvät sävelet

362 päivää...

~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti