perjantai 7. elokuuta 2020

Tapaaminen pitopalvelun kanssa ja muistilista häiden tarjoiluista

Kuva: Pixabay


Teimme eilen ”kotimaanmatkailua” Laitilaan - eli kävimme tapaamassa ensimmäistä kertaa pitopalveluamme Ahoska Cateringia. Keväälle kaavailtu maistelutilaisuus peruuntui koronan myötä, joten vasta nyt saimme ensimmäistä kertaa maistaa häidemme ruokia. Onneksi järjestyi meille oma suppeampi maistelu!


Luonnollisesti olin miettinyt myös valtavan määrän kysymyksiä, joilla pitopalvelua pommittaa. Asioita olikin hyvä miettiä näitä etukäteen, jotta osasi vastailla toiveista kysyttäessä ja meille keskeiset asiat tuli huomioiduksi. Onneksi myös huonommin valmistautuneena olisi hommat selvinneet, sillä oikeastaan kaikki käytiin pitopalvelun puolesta kattavasti läpi. Hyvä niin! Tässä kuitenkin seikkoja joita voi pohdiskella ennen pitopalvelun tapaamista (ja suluissa joitain meidän päätöksiä/saamiamme vastauksia):


💚 Menu:

- Menun hiominen - huom. myös erityisruokavaliot ja lapset (Näistä toki oli alustava ajatus etukäteen saadun tarjouksen pohjalta, mutta lyötiin tapaamisessa lukkoon. Lopullinen menu pysyköön kuitenkin vielä pimennossa. Pitopalvelu toki huolehtii, että kaikille erityisruokavalioisille on myös syötävää, mutta koitimme huomioida muutenkin valikoimassa lihattomat vaihtoehdot.)

- Mahdollinen iltapala (Meille ei tule pitopalvelun kautta)


💚 Ruokailu:

- Samaan aikaan alku- ja pääruoat vai erikseen? (Saatiin toivoa ja haluttiin erikseen, koska se rytmittää kivasti ohjelmaa)

- Kuinka paljon aikaa varataan mihinkin ruokailuun? (Yhteensä alku- ja pääruokaan 1,5-2h)

- Onko ruokapöydän yhteydessä merkitty ruoat + ruokavaliotiedot? (Toivottiin esille - itse en ainakaan koskaan muista enää siinä kohtaa kun buffet-pöytään saapuu, vaikka tiedot olisivatkin menulappusissa :D)


💚 Juomat:

- Alkumaljan tarjoilu

- Ruokajuomien kaadot + pöytiin tulevat vedet


💚 Kattaus:

- Tarvittavien astioiden läpikäynti (Normiastiasto + mahdolliset muut tarpeet esim. loppuillan tarjoilujen osalta)

- Mitä pitopalvelu kattaa, mitä me?

- Pöytäliinat - määrä ja haku (Huom. pöytäliinat tarvitsee etukäteen pöytien koristelemista varten, vaikka pitopalvelu hoitaisikin kattauksen. Myös sivupöytien pöytäliinat.)

- Servetit - millaiset ja kuka kattaa?


💚 Muuta:

- Tavaroiden palautus? (Suurimman osan ottavat mukanaan lähtiessään, esim. lasit palautamme jälkikäteen)

- Jääkö loput ruoat meille? (Jää ja niiden kotiin kuljettamista varten tulee varata rasioita)

- Koska tulevat paikalle ja mihin asti ovat? 

- Niin ja puhuttiin tietenkin myös hygieniasta, kuten käsien pesusta ja he tuovat myös käsidesipulloja noutopöytään


Oli kyllä taas aika JOS-palaveri: "JOS tilanne sallii, niin...", "JOS tilanne on tämä niin vierasmäärä on tämä..." Oh well.


~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti