tiistai 18. elokuuta 2020

Suunnitelmien eteneminen - kuukausi häihin

Jos keväällä päivittelin ajan nopeaa kulumista ja muutama kuukausi tuntui silmänräpäykseltä, on nyt lähes päinvastainen tilanne: tuntuu, ettei aika kulu millään ja häät lähestyvät kituuttavan hitaasti. Kun ei vieläkään uskalla täysin luottaa juhlien toteutumiseen, odottaa vaan, että aikaa niihin olisi mahdollisimman vähän, jotta jännitys olisi ohi. Joskin voi olla, että loppuun asti on epävarmaa ja oikeastaan vasta hääpäivän aamuna tietää, ovatko kaikki keskeiset henkilöt (kuten me itse :D) terveitä. 


Joten. Vaikka hommaakin on, en ole niinkään panikoinut sitä, etteikö niitä saisi tehtyä jäljellä olevassa ajassa, vaan enemmän sitä, että olisipa juhlat jo HETI NYT. Toisaalta koronan vuoksi monia asioita on lykännyt myöhemmäksi kuin mitä muutoin olisi, ettei tulisi hirveästi turhia hankintoja jos juhlat supistuu/peruuntuu. Sen vuoksi listalla on vielä hommia, jotka normaalisti olisi jo hoidettu pois päiväjärjestyksestä...


Edellistä listaa on kuitenkin hoidettu kiitettävällä tavalla, hyvä me! Done and done:

💚 Suurimmat askarteluprojektit on valmiit (niistä viimeisimmät täällä ja täällä)

💚 Menu- ja ohjelmalaput on suunniteltu

💚 Palaveri pitopalvelun kanssa pidettiin

💚 Koristeiden ja tarvikkeiden osalta on tehty kaikki sellaiset hankinnat, joita tarvitsi jotenkin etsiä tai ostaa tietystä liikkeestä. (Jäljellä on enää sellasia, mitkä pitäisi hoitua kerralla lähi-Cittarista)

💚 Juomienhakuristeilyllä oltiin

💚 Herkkubuffetin hankinnat on tehty

💚 Kukkatarve on suunniteltu ja odottaa enää lopullisen tilauksen vahvistusta


Näin zen olen... not. Kuva: Pixabay


Seuraavan muutaman viikon hommat onkin hyvin epämääräisiä, koska melkein kaikkea on aloitettu tai hoidettu osin jo aiemmin. 


💚 Juurikin erilaisten tilausten viimeistelyä: kukat, menut&ohjelmat, ruoat, valokuvat, kiitoskortit

💚 Yhteydenotot bändiin, kuvaajaan ja hotelliin yksityiskohtien sopimiseksi

💚(Etä)palaveri häätiimin kanssa päivän aikataulusta ja työnjaosta

💚 Mattimyöhäsiltä ilmoittautumisten patistaminen...

💚 ... jonka jälkeen istumajärjestyksen teko (hahah, oikeasti olin tehnyt tämän jo aikapäiviä sitten, mutta sitten tuli korona ja muutti paitsi osallistujia niin järkevää pöytiin asettelua. Ja kyllä, tiesin tätä tehdessäni olleeni naurettavan aikaisessa, ja niinhän olin!)

💚 Koekattaus

💚 Lainatavaroista sopiminen ja viimeisten hankintojen tekeminen

💚 Hyvissä ajoin pakkaamisen aloittaminen (ja tavaroiden nimikointi)


Seuraava ja viimeinen suunnitelmakatsaus onkin sitten kun on enää viikko häihin - ja miten kutkuttavalta ja jännittävältä sen toteaminen tuntuukaan!


~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti