lauantai 15. elokuuta 2020

Pöytänumerot ja infot - Superhelpot askartelut osa 4


Tänään esittelyssä seuraava askarteluprojekti - joka onkin sitten viimeinen laatuaan! No okei, jotain tulostamisia ja yksittäisiä pikkuhommia on vielä edessä, mutta isommat projektit oli tässä. Suunnitelma selvitä mahdollisimman vähillä askarteluilla siis toteutui! (Tai no, onhan tässä vielä viisi viikkoa aikaa keksiä joku ehdottoman tarpeellinen näperrettävä...)


Tämän idean pöytänumeroista bongasin puolivahingossa Pinterestistä. Etsiskelin muistaakseni ylipäätään pöytäkattauksia ja kukka-asetelmia, mutta juuri tämä yksityiskohta jäi mieleen ja vaikutti myös riittävän helpolta toteuttaa. Teimme siis pöytänumerot sekä joitain infotekstejä ("Vieraskirja" sekä "Kortit & lahjat") lipuiksi, jotka tulee kukkien kanssa koristeltuihin pulloihin.                          

Tarvitset:

- Kartonkia (meillä oli kokoa A3)

- Tikkuja (esim. grilli-)

- Sakset, liimaa ja tussin

  1. Ensin kannattaa tehdä (jäte)pahvista koeversio ja sapluuna, jonka avulla piirtää varsinaiselle kartongille lippujen ääriviivat.
  2. Leikkaa liput kartongista.
  3. Kirjoita tekstit ja piirrä numerot.
  4. Liimaa kiinni sopivan pituisiin tikkuihin ja anna kuivua.


Plussat ja miinukset: 

Enimmäkseen tämä projekti eteni juuri kuten olin suunnitellutkin ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Se ei myöskään ollut mikään hirveä aikasyöppö. Ainoa kompastuskivi oli oma perfektionismini: yhtäkkiä tuntui, etten osaa itse piirtää sellaisia numeroita kuin mielessäni näin, joten ne oli pakko käydä ostamassa tarroina askarteluliikkeestä :D Sopivan kokoiset löytyikin, mutta väärän värisenä. Myyjä onneksi vinkkasi, että permanenttitussilla numerot saa värjättyä mustaksi, ja se toimikin hyvin!


~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti