torstai 3. lokakuuta 2019

Syyshäiden ihanuus

Vaikka olen aina vannonut kesähäiden nimiin, olen ruvennut ystävieni häiden myötä fanittamaan hurjasti myös tunnelmallisia syyshäitä! Ensimmäiset näistä juhlittiin pari vuotta sitten ja tuoreimmat viime viikonloppuna kun E&J sanoivat toisilleen tahdon. Säähän oli lauantaina pääkaupunkiseudulla mitä mainioin: aurinko paistoi, puissa alkoi olla jo ruskaa ja ulkona tarkeni ottaa potrettaja ilman takkia. Illalla taas tunnelma oli ihanan hämyisä ja saatiin hyvät bileet lipputankovalojen alla.

Syksyistä tunnelmaa kattauksessa
Pohdiskelin viimeksi puheen kirjoittamista. Vastoin odotuksia itkua suuremmaksi haasteeksi osoittautui lopulta nauru: kaasotoverin kanssa olimme kehittäneet sen verran päätöntä huumoria, että puheen harjoittelemisesta ei meinannut tulla mitään :D

Häätiimiin meitä kuului kaksi kaasoa ja kolme bestmania, jotka hääräilimme omien vastuidemme parissa. Lisäksi olimme toki myös laittamassa juhlapaikkaa valmiiksi ja siivoilemassa. Kaiken tämän lomassa ehdin kuitenkin tehdä myös kyseisten juhlien ennätysmäärän salatehtäviä - ohjelmanumero, josta innostuin aivan totaalisesti! Joskin mietin kyllä, että pitäisikö kirjoittaa häiden vieraille anteeksipyyntö kaikista keskusteluista joita torpedoin random uteluillani... Oh well.

Myös me kaasot saatiin kampaukseen aidot kukat
Kaiken kaikkiaan takana on upea syksyinen lauantai! Sunnuntaina jalat oli kipeät ja väsytti, mutta se oli sen arvoista. Samalla tuntuu siltä, että aika olisi pompannut yhtäkkiä muutaman kuukauden eteenpäin: oli keskittynyt E:n polttareihin ja häihin ja jättänyt monet häävalmistelut niiden jälkeen mietittäväksi - ja yhtäkkiä onkin lokakuu, ja seuraavat häät joihin osallistun ovat (tällä tietoa) omani!! Iik! Se kaukainen, mystinen syksy jolloin kaikkea piti tehdä on NYT!

~Satu~

Kuvat kaaso T:n ottamia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti