sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Tukijoukot ja kaasokosinta

Sulhasen lisäksi mulle itsestäänselvä valinta oli myös kaasot. Oikeastaan oltiin jo joskus vuosia sitten - ennen kuin kukaan meistä oli kihloissa - puhuttu asiasta kahden ystäväni kanssa. Kaaso T:n olen tuntenut jo ala-asteelta asti (eli yli 20 vuotta!). Kaaso E:hen tutustuin yläasteella ja jatkettiin kaikki kolme vielä samaan lukioonkin. Nykyään asutaan eri kaupungeissa (T&E pääkaupunkiseudulla), mutta kun nähdään niin aina jatketaan siitä mihin jäätiin. Kaaso E on muuten myös parhaillaan suunnittelemassa omia häitään, joten voidaan toimia toistemme vertaistukena.

Varsinainen ”kaasokosinta” oli tosiaan tavallaan jo tehty vuosia sitten. Kun menimme kihloihin soitin kaasoille kertoakseni uutiset ja samalla varmistin, että molemmat ovat edelleen pestiin halukkaita. Ja olivat :) Meidän suhdetta muuten kuvaa hyvin se, että periaatteessa kihlat olivat yllätys, olin vain mielestäni rennosti laittanut viestiä soittavani heille viikonlopun tapaamiseen liittyen. Totesin ennen puhelua Sulhaselle, että ovatkohan he kuitenkin jo arvanneet asian, sillä en kertaakaan ole kumpaakaan onnistunut huijaamaan. Ja totta tosiaan, E oli täysin arvannut mistä on kyse ja T:kin oli ollut hieman epäileväinen ”rennosta” viestistäni :D

Halusin keksiä kaasoille vielä jotain pientä hauskaa persoonallista, joten päätin tehdä heille kortit. Nuo kortit puhuttelivat minua heti kun ne löysin ja taakse kirjoitin hieman jatkokysymyksiä pyyntööni. 


Kysyin siis kaasoiltani ovatko he valmiita:
- Kiertämään häämessuja kunnes jalat ovat rakoilla?
- Katsomaan huonoja hääleffoja?
- Seuraamaan blogiani?
- Pitämään mekkoni helmaa vessassa?
- Avaamaan skumppapullot puolestani?

Myös Sulhaselle oli pian selvää kuka hänen bestmaninsa tulee olemaan. Sulhanen ja bestman ovat tutustuneet opiskeluaikana ja ystävyys on siitä jatkunut. Myös bestman asustelee tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla - toivottavasti meillä ei ole edessä suuria logistisia haasteita. Vaikka toisaalta kyllä varmasti auttavia käsiä löytyy tarvittaessa :)

Mitä mieltä olette korteista?


~S~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti