keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Häiden teema ja inspiraatio

Tällä kertaa ajattelin kirjoitella hieman häiden teemasta. Mitään varsinaisia teemahäitä meillä ei tule olemaan ja myös värimaailma on lähinnä suuntaa antava, mutta inspiraationa toimivat ainakin tällä hetkellä rustiikkisuus ja keväinen luonto. Mitä se meidän kohdallamme sitten voisi tarkoittaa?

Värimaailma
Värimaailma tullee olemaan: vihreä, vaaleanvihreä, valkoinen, vaaleanpunainen (blush), vaaleanruskea. 


Hääpaikka
Hääpaikka ei ole vielä tiedossa, mutta yksissä tuumin totesimme, että vaikka Turussa on monia sisätiloiltaan tosi kivoja paikkoja ja Turun keskusta sinänsä on myös hieno miljöö, niin haluaisimme  jotain luonnonläheisempää esim. naapurikunnista. On kiva ajatus, että sään salliessa ulkotila on käytettävissä ohjelmaan tai ainakin ulkona piipahtamiseen.

Kukat
Kukkia, kyllä kiitos. Katsotaan mitä budjetti sanoo, mutta olisi ihanaa saada paljon kukkia mm. pöytiin, koristeeksi, kimppuihin… Luonnonkukkien yhdistäminen mukaan voisi olla myös yksi mahdollisuus, jos sellainen onnistuisi järkevästi. Täytynee konsultoida anoppeja kukkapuolesta ;) Valot
Häiden keväisestä ajankohdasta huolimatta huomaan viehättyväni erilaisista valoista ja lyhdyistä. Inspiraatiokuvat runsain valoin koristelluista ”salaisista puutarhoista” ja toisaalta 
Etelä-Eurooppalaisista ulkojuhlista kiehtovat.


Yksityiskohdat
Olisi hauska keksiä jotain vähän hupsujakin yksityiskohtia esim. kattaukseen. Voisiko vanhoja esineitä käyttää luovalla tavalla (kirjoja, pulloja, liitutauluja...)? Tai täytyykö kaikkien pöytien koristeiden olla keskenään samanlaisia?

Miltä suunnitelmat teistä kuulostaa? Tuleeko jotain vielä mieleen mikä ehdottomasti kuuluisi teemojen piiriin?

~S~


Ps. Blogia voi nyt seurata myös Bloglovin’-sivuston kautta.


Väriteemakuva: Sitten olen valmis -blogi

Muut kuvat: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti