maanantai 17. joulukuuta 2018

Me

Lupasin hieman kertoilla meidän tarinaamme.

Olemme kotoisin eri puolilta Suomea, mutta molempia opinnot johdattivat Turkuun, mistä on sittemmin tullut tärkeä kotikaupunki. (Se myös valikoitui hääpaikaksi ilman erityisempää keskustelua aiheesta). Tutustuimme siis yhteisen ainejärjestön myötä. Sulhanen on kuitenkin minua ylemmältä vuosikurssilta, joten pari vuotta ehti mennä sellaisessa ”vaikuttaa kivalta tyypiltä” -vaiheessa ennen paremmin tutustumista ja lopulta ensitreffejä. 

Tapailu liukui luontevasti seurusteluksi ja sillä tiellä ollaan oltu seitsemän vuotta ja risat. Välillä ollaan oltu työkuvioiden takia kaukosuhteessa, mutta ollaan silti ehditty myös asua yhdessä kuutisen vuotta. Kihloihin mentiin marraskuussa 2018. Vaikka kosimisaikeet eivät sinänsä yllättäneet, niin ajankohdalla Sulhanen kyllä onnistui täysin yllättämään. 

Yhteistä meillä on mm. huumorintaju, ammatti, tulevaisuuden haaveet, kissa, uintiharrastus ja tarve sopivaan määrään kotilöhöilyä. Blogia ideoidessa kysyin ystäviltä mitä meistä tulee mieleen. Vastaukseksi sain mm.: silmälasit, lautapelit, Turku, sohva, sympatia ja nauru. Mutta mikä tärkeintä, meihin pätee How I met your motherista tuttu oliiviteoria, eli Sulhanen rakastaa niitä, minä en suostu koskemaan. Tällaista ”arkirakkautta” meillä :D 


     ~S~


Kuva: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti