sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Hääyö kylpylähotellissa

Hääjuhlasta tosiaan suuntasimme yöksi Naantalin kylpylään. Tämä oli osa alkuperäisiä suunnitelmia, ja siirtyi nyt juhlan vanavedessä keväältä syksylle. Hääjuhlan jälkeisen päivän viettäminen kylpylässä oli yksi parhaista päätöksistä häihin liittyen - tai ikinä, kuten silloin tuntui :D 


Ollaan tykätty muutenkin käydä kylpylöissä ja se on molemmille mieleistä rentoutumista. Hääyön viettämistä mietittäessä meillä nousi puheeksi miten omassa kotikaupungissa yöpymiseen saisi jotain ekstraa: tuntui ehkä vähän hassulta mennä "vain" yöksi hotelliin. Kylpylä oli tähän juuri sopiva vaihtoehto: se oli riittävän lähellä että sinne jaksoi siirtyä vielä yölläkin, mutta toi myös ohjelman ja rentoutumista koko seuraavalle päivälle.


Huoneesta oli ikkuna vessaan.
Vitsailtiin, että näin avioparina meni viimeisetkin yksityisyyden rippeet... :D 

Meillä oli loft-huone, eli vähän ihan perus huoneista upgradettu. Ei koettu, että oltaisiin kaivattu sviittiä - tarkoitus oli kuitenkin viettää aikaa mahdollisimman paljon allasosastolla eikä huoneessa. (Ja pääsin ruksaamaan sviitissä yöpymisen bucket listiltä Vanajanlinnan reissun yhteydessä).  Perillä huomasin, että olin niin keskittynyt pakkaamaan kaiken tarpeellisen hääpäivää varten, että yöpymiseen valmistautuminen oli jäänyt hieman retuperälle: olin unohtanut mm. meikinpoistotarvikkeet... No, pärjäsin onneksi huoneessa olleilla tuotteilla.


Aamulla heräsin ärsyttävän aikaisin: oltiin tietenkin otettu myöhäisin mahdollinen aamiaisvuoro, jotta saa koisia pitkään - mikä aina viikonloppuisin tapahtuukin. Paitsi tällä kertaa!

Heti kun havahduin yhtään, ajatukset laukkasivat (missäpä muussa kuin edellisen päivän juhlassa) enkä saanut enää unta. Muutenkin olin koko päivän jossain kummallisessa ylivireystilassa, jossa tiesi että täytyy väsyttää kamalasti, mutta kuitenkaan ei nukuta. Kun Sulhanenkin lopulta heräsi päästiin viimein aamiaisbuffetin pariin. Jos juhlapäivänä ruokahalu olikin ollut vähäinen, niin voin kertoa ettei se enää ollut ongelma :DAamiaisen jälkeen suuntasimme lillumaan allasosastolle. Saatiin myöhäinen uloskirjaus, joten ehdittiin olla altaissa ja saunoissa tuntikaupalla. Ja se tosiaan oli mielestäni aivan täydellinen tapa viettää häiden jälkeinen päivä! Väsynyt kroppa ja mieli sai rentoutua kaukana kotona vallitsevasta kaaoksesta ja samalla se antoi meille hyvin aikaa puida juhlan kulkua (ilman somea ja muita häiriötekijöitä). Eikä juuri muusta puhuttukaan. Allasbaarista otettiin myös virvokkeita ja välipalaa, jotta jaksettiin sitten lopulta hakea tavarat juhlapaikalata ja kohdata se kodin kaaos... 

(Koronan osalta oli ainakin tuossa kohtaa turvallinen olo: pesutiloissa ja allasosastolla oli väljää ja turvavälit pystyi pitämään ihan kaikkialla. Porealtaissa oltiin rajoitettu kuinka moni saa mennä niihin kerralla, ja niitä kyllä noudatettiinkin hyvin.)


Jos siis olet kylpyläihmisiä - tässäpä oiva ehdotus häiden jälkeiseen päivään! Jos se taas ei ole sun juttu - niin ehkä joku muu tapa viettää aikaa hääkuplassa vähän pidempään?


~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti