torstai 21. toukokuuta 2020

Esittelyssä sulhasen asusteet

Vuorossa olisi lupailemani sulhasen asusteiden esittely. Mikäs sen parempi tapa kuin päästää ääneen Sulhanen itse, joten olkaat hyvä!

***
Juhlapäivän lähestyessä on syytä tarkastaa sulhonkin garderoobi. Jotakin on hyvä keksiä kropan peitteeksi, jottei photoshoppauksesta tule jälkeenpäin liian työlästä.


💚 Puku, kengät ja vyö
Siltä varalta, ettei morsiamen asustoon tulisi mitään sinistä, tuurataan tässä valikoimalla sininen puku. Harras toive on, että slim fit -mallinen, 100-prosenttinen villaihme tekisi samalla päätyön ehostaakseen miehen naimakelpoiseksi. Yönsinisen tummaan ei ole tarkoitus verhoutua, vaan nyt pynttäydytään vuodenaikaan sopien hieman vaaleampaan. Jotta jokainen voi visualisoida tämän helposti mielessään, väri on aika lähellä 80-luvun Toyota Hiacen sävyä numero 857. Toisin kuin mainitusta Hiacesta, tästä pukumallista löytyy jopa alkeellinen ilmastointi, sillä puvun takin voi riisua termostaattisen säätelyn varmistamiseksi.

Koska sinisen ja ruskean yhdistelmä yhä miellyttää urbanisoituneen, luontoyhteytensä rippeitä janoavan nykyihmisen silmää siinä missä aukean taivaan ja mutaisen pellon tuttu maisema loi turvallisen tyytyväisyyden tunnetta aiempiinkin ihmissuvun jäseniin, valitsin puvun pariksi ruskeankiiltävät Bugatin nahkakengät ja ruskean nahkavyön.

💚 Taskut
Nämä ovat kuin pieniä laukkuja, mutta sointuvat automaattisesti puvun takkiin ja housuihin ilman erillistä pähkäilyä eivätkä unohdu tuolin nojalle. Niihin saa laitettua erilaisia tavaroita, kuten kännyköitä, avaimia, taskumatteja tai sikareita. Eri kätevää, suosittelen!


💚 Rusetti ja taskuliina
Tavallisesti olen sonnustautunut juhlissa kravattiin, mutta nyt solmitaankin paketti rusetilla. Onko se fuksiaa vai pinkkiä? Mene ja tiedä, mutta ehdotan siitä käytävän tulisia väittelyitä. Taskua koristamaan laitetaan fuk... samansävyinen silkkinen taskuliina. Se on kuin niin hieno servietti, ettei sitä raaski käyttää mihinkään. Yhden oivallisen taskun uhraaminen tällaiseen joutokäyttöön kirpaisee tietenkin jokaisen mieltä, mutta koitan lohduttautua muistuttamalla itseäni useiden harkitsevampaankin käyttöön säästyvien taskujen olemassaolosta.


💚 Kello ja ranneketju
Keskiaikaisen ritariromantiikan haarniskoiduista urhoista on valitettavasti jäljellä enää kevyisiin metalliketjuihin pukeutuvia jäljitelmiä. Ranteeseen laitetaan rakkaalta saatu, yhteistä taivalta juhlistanut viisivuotispäivän hopeinen ranneketju. Ja koska äsken huomasin ranteita olevan kaksi, laitetaan toiseen GHW:n teräsketjuinen kello. Näiden suoma suoja lohikäärmeen tulelta on toki kyseenalainen, mutta nykyaikana voi onneksi luottaa prinsessan surmaavan mokomat hirvitykset.

~Sulhanen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti