sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Esittelyssä morsiamen asusteet

En olekaan aiemmin juuri esitellyt blogissa ostoksiani, mutta nyt on viimein kasassa kaikki mun asusteet. Sikäli ihan hyvä, sillä potretit otetaan viikon päästä :D Jostain kumman syystä näiden hankinnassa piti luottaa nettikauppoihin (joskin osan olisin varmasti muutenkin ostanut netistä).


💚 Kaulakoru ja rannekoru
Koska liikkeeseen ei ollut ajankohtaista mennä paikan päälle, hoitui sopivan pituisen hopeaketjun etsintä pienillä kikkailuilla. Otin mekkosovitukseen mukaan vanhan ketjuni ja mallailin sen kanssa minkä pituisen haluaisin. Sitten piti vielä ihmetellä millejä ketjun paksuutta mitatessa. Sain kuitenkin juuri passelin tilattua netistä! (Täältä) Tuo riipus olikin jo olemassa ennestään - se oli hankinta aikoinaan ainejärjestön vuosijuhliin. Rannekoru sen sijaan on muistaakseni ylioppilaslahja.

💚 Korvikset
Ninkan koruja bongasin ensimmäisen kerran häämessuilla, mutten siinä hulinassa osannut vielä tehdä päätöstä monista hyvistä vaihtoehdoista. Kodin rauhassa tutkailin vaihtoehtoja tarkemmin, ja löysin yllä näkyvät korvikset, jotka sopivat tuohon riipukseeni mielestäni täydellisesti. Ja tulevat ehdottomasti käyttöön häiden jälkeenkin! Korut ovat myös nikkelittömiä, mikä on näin allergikkona tärkeä kriteeri.


💚 Hiuskukat
Erilaisia hiuskukkia ja -koruja ehdin katsella liikkeistä livenäkin, mutta tarjonta oli liikkeissä aika niukkaa. Multa löytyi ennestään kaksi kukkaa, jotka sopi hyvin hääkampaukseenkin ja niiden kaveriksi tilasin nipun kukkapinnejä. Omasta mielestäni näistä tuli kiva kombo. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut aidot kukat hiuksiin, mutta päädyin tähän ratkaisuun kun löysin mieleiset ja saan nekin jatkokäyttöön.

💚 Kynsilakka
Hiukset ja meikin olen koko ajan tiennyt antavani ammattilaisten käsiin, mutta kynsien osalta päädyin tyytymään kotikutoiseen, kun ei mulla ollut muutenkaan erityistä visiota niiden osalta. Ja itse asiassa sopivan sävyisen lakankin olin löytänyt ihan vahingossa jo kauan sitten muuten vain kivana sävynä, joten ostin uuden putilon samaa sävyä. Easy peasy. (Kuvassa näyttää tosi vaalenpunaiselta, mutta on oikeasti enemmän vaalea lila).


💚 Bolero
Olin aiemmin ajatellut, että selviäisin ilman pitkähihaisen hankkimista: jos on hyvä sää ei tarvitse, jos huono sää niin ei olla juurikaan ulkona. Muutin kuitenkin mieleni kun tajusin, että palelen muutenkin aina :D Boleron halusin hankkia pikaisesti täsmäostona: vilkaisin läpi Halosen valikoimasta valkoiset bolerot (oli muutama vaihtoehto), valitsin kivoimman, klikkailin tilaukseen. Koko on ainakin sopiva, mekon kanssa en ole vielä päässyt sovittamaan.

💚 Sateenvarjot
Sateenvarjot on ollut pitkään olemassa ja ihan normikäytössä. Tosin täytyy tunnustaa, että valkoinen on valittu värinsä vuoksi... Kuvaaja lupasi tuoda myös varastoistaan jonkun ison varjon - näyttää nimittäin siltä, että tarvetta voi hyvinkin olla. (Eikä se mitään: pieni tihku tai lyhyet kuurot ei haittaa. Kuhan nyt ei tulisi esim. rakeita tai lunta kuten tällä viikolla...)

💚 Muut asusteet
Niitä hääkenkiä en tosiaan koskaan löytänyt, joten vanhoilla mennään. Laukku sen sijaan ei missään kohtaa ollutkaan hankintalistalla, ajattelin olla ilman. Sitten on tietysti vielä vihkisormukseni, jonka olen esitellyt täällä. Se onkin sitten loppuelämän asuste... :)

***

Erityisen tyytyväinen asusteiden osalta olen siihen, että moni löytyi jo omasta takaa ja luultavasti hankitutkaan ei jää pelkästään hääkäyttöön (joskin sekin olisi ainakin kahdesti, haha!). Samasta syystä en ainakaan tällä hetkellä suunnittele eteenpäin myymistä, mutta toki jos huomaisi ettei jollekin olekaan käyttöä, olisi se järkevä laittaa kiertoon.

Coming soon: Sulhasen asusteet!

~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti