sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Kutsut ja hääsivu

Meidän kutsut ovat lähteneet (!!), joten voin vihdoin esitellä niitä tarkemmin. Meidän ratkaisumme ei ollut se perinteisin: kokonaan elektroniset kutsut ja info. Yhtään paperista lappusta ei siis jaettu. Vieraamme ovat sen verran teknologiaorientuneita, että en usko tämän kanssa tulevan pulmaa, mutta toki tarvittaessa autamme ja otamme vastaan ilmoittautumisen muilla tavoin. Kourallinen ilmoittautumisia onkin jo tullut, iik!

Hääsivu ja kutsut
Kutsut lähetimme sähköpostilla. Ne olivat hyvin minimalistiset (ei kuvia tai koristeita) ja niissä oli vain aivan olennaisin info: häiden aika ja paikka, ilmoittautumisen deadline, linkki hääsivulle ja meidän yhteystietomme. Kutsun muotoilimme niin, että kävisi ilmi keitä se koskee (esim. ”Olet perheinesi tervetullut...”), mutta tämän näkee myös ilmoittautumisen yhteydessä. Kaiken muun tarpeellisen infon koostimme hääsivulle, jonka teimme Tahtoo:n kautta. Hääsivuun sen sijaan on panostettu paljonkin aikaa (heh, olen näköjään perustanut sen jo 2/2019...). Hääsivun kautta toimii myös juhliin ilmoittautuminen. Hääsivun tekeminen oli näppärää ja siitä sai oman näköisen mm. lisäämällä valokuvia.


Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisen yhteydessä kysyimme seuraavat tiedot:
💚 Ketkä kutsutuista saapuvat (ihan suhtkoht oleellinen tieto...)
💚 Allergiat ja ruokavaliot
💚 Tarvitseeko majoituksen juhlapaikan alueelta
💚 Lisätiedot (”...kuten syöttötuolin tarve tai biisitoive tanssilattialle”)

Muistathan antaa takarajan ilmoittautumiselle! Itse päädyimme antamaan takarajaksi kuukausi ennen häitä. Joissain tapauksissa aiempikin voi olla tarpeen ja moni varmaan ilmoittautuukin selvästi ennen tuota, mutta mahdollisimman myöhäinen takaraja antaa toisaalta esim. kauempaa tuleville tai lapsellisille aikaa tehdä järjestelyjä.

Klikkaa isommaksi!

Info
Häänettisivu on siitä kiva, että ei ole tilapulaa, joten infoa voi lätkiä periaatteessa niin paljon kuin sielu sietää. Meidän infomme sisälsi seuraavat kohdat:
💚 Perustiedot (eli mitä, missä, milloin)
💚 Saapuminen juhlapaikalle (osoite, kartta, parkkipaikat jne.)
💚 Ohjelma (ohjelmasta sopiminen hääparin tai seremoniamestarin kanssa)
💚 Muistaminen (linkki lahjarekisteriin, josta lisää täällä)
💚 Häätiimin esittely (nimet ja yhteiskuva)
💚 Muu info (meillä tässä oli mm. se, että kuvaajan kuvat tulevat vieraillekin jakoon ja pukukoodi)


Mitä mieltä olette hääsivuista ja elektronisista kutsuista?

~Satu~

Kuvat: Tahtoo:n hääsivuosiosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti