tiistai 25. helmikuuta 2020

Maagiset polttarit, osa 2

Jatkoa seuraa - polttarihuijauksesta sekä aamupäivän ja päivän ohjelmasta kerroin täällä. Nyt vuorossa loppuillan ohjelma.

Olimme tosiaan rientäneet läpi vesisateen jo brunssille, meikkiin ja itse tehtyyn pakohuoneeseen. Välissä oli siis enemmän kuin oiva hetki istahtaa kahvilaan - ai että kun kaakao maistuikin siinä säässä! Juttelimme häistä ja kaikesta muustakin.

Tämän jälkeen kartta johdatti meidät The Cow -baariin, missä oli luonnollisesti vuorossa päivän taikajuomaosuus. Baarimikko opetti meidät tekemään monijuomalientä sekä häihin sopivasti amorentiaa. Oli superhauskaa! Päästiin kaikki vuorollamme pareittain tiskin taakse, missä teimme drinkit itse opastuksen mukaan. Paine hienoihin manöövereihin oli suuri, joten luontaisesti allekirjoittanut sähläsi ja sottasi kaikista eniten :D Mutta drinkit oli hyviä ja naurua piisasi! Opastus oli asiantuntevaa ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. 

Monijuomaliemi


Juomiselle hyvä jatkumo oli tietenkin syöminen, jota varten meille oli pöytä Tårgertin herkuista nauttimiseen. Söin carpacciota ja pizzaa, nam! Olin kerran aiemmin syönyt Tårgetissa, ja täytyy kyllä mennä uudestaankin.

Illan viimeinen etappi oli Airbnb-asunto, jonne osa porukasta jäi yön yli. Ensin kuitenkin oli viimeinen tehtävä: ennustuksen kirjoittaminen itselleni viiden vuoden päähän. Kirjoitin sen toissapäivänä ja ajattelin laittaa sen häidemme aikakapseliin. Niin ja sain täytettäväksi myös ystäväkirjasivun. Ilmeisesti muutkin osallistujat olivat täyttäneet vastaavat, mutta ne vielä pimitettiin minulta... Ennen nukkumaan menoa hengailimme, juttelimme ja kuuntelimme Tylypahkan tahtiin -soittolistaa, jossa oli taikaan liittyviä biisejä sekä suosikkeja vuosien varrelta (ahh, ysäri!). 

Aamulla söimme vielä maittavan aamiaisen ennen kuin oli aika lähteä kotiin. Loppusunnuntai meni väsyneissä mutta seesteisissä tunnelmissa. Katsottiin kotona Sulhasen kanssa leffaa enkä meinannut pysyä hereillä - mutta todellakin worth it!!

Vielä kerran ISO KIITOS kaikille osallistujille ja järjestäjille, erityisesti tietenkin kaasoille! <3 Päivä oli sekä ajankohdaltaan että sisällöltään yllätys, mutta silti niin mun näköinen, että olivatkohan jollain taialla lukeneet kuitenkin ajatuksiakin? :D Tuntui todella luontevalta viettää päivä juuri näiden ihmisten kanssa, ja välillä meinasin jopa unohtaa ketkä tunsivat toisensa etukäteen ja ketkä eivät. Kokoonpano vähän vaihteli päivän mittaan, mutta olin iloinen että niin moni ylipäätään pääsi paikalle!

Nyt on vietetty ”viimeinen ilta sinkkuna” - seuraava etappi: häät! 

~Satu~

Kuvat: polttariosallistujat

2 kommenttia:

  1. Ihanat Potter-polttarit! <3 Olipa kiva, että kaverit olivat nähneet niin paljon vaivaa pysyäkseen teemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikesta kyllä huomasi, että oli nähty aikaa ja vaivaa! Ja että Potter-tietämystä tosiaan löytyi muiltakin kuin allekirjoittaneelta... :’D

      Poista