tiistai 4. helmikuuta 2020

Juhlapaikalla käymässäKävimme sunnuntaina piiitkästä aikaa tulevassa hääjuhlapaikassamme Ala-Lemun kartanossa. Aiemmin olimme käyneet paikalla vain kerran, vuosi sitten, jolloin teimme paikkaan varauksen. Meillä ei kuitenkaan ollut tuolta reissulta esim. joka huoneesta kuvia saati muutoin onnistunut miettimään kaikkia yksityiskohtia (tietenkään), joten uusi reissu oli ehdottomasti tarpeen.

Sää oli aamulla totaalisen masentava: sateinen ja harmaa. Harmittelin jo ääneen, että olisi ollut kiva saada vähän valoisampia ja keväisempiä kuvia - ja kuin ihmeen kaupalla aurinko ilmestyikin vierailumme ajaksi! 

Ei kyllä uskoisi helmikuuksi...
Tässä listausta meidän agendasta ja kysymyksistä, siltä varalta että joku haluaa pölliä ideoita (koska niin itsekin aina teen :D):

- Mittailu (lähinnä mitattiin pöydät)
- Pöytien asettelun ja mahdollisen bändin paikan alustava miettiminen
- Summittaisen pohjapiirustuksen tekeminen (kartanossa on salin lisäksi useita pienempiä huoneita, joiden kokoa ja sijaintia halusimme hahmottaa)
- Katsottiin samalla myös pistorasioiden paikat, jos vaikka halutaan jotain valosarjoja jonnekin
- Testattiin äänentoistolaitteistoa ja valoja
- Selvitettiin mm. syöttötuolien saatavuus, saako kynttilöitä polttaa ja paljonko saamme juomiamme kylmään (on, saa ja paljon)
- Otettiin tietenkin paaaaljon valokuvia

Sen lisäksi, että saatiin ihan konkreettisia vastauksia niin saatiin tietenkin myös nyt pohjaa sille, että voidaan jatkaa kotona koristeiden ja eri ”pisteiden” (vieraskirja, karkkibuffa, jne. jne.) suunnittelua.

Ei kyllä näy tässä kunnolla, mutta yläkerran ikkunoista siintää meri.
~Satu~

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun eksyin blogiisi. Kiva seurata suunnittelua, kun itsellä vasta ihan alkutekijöissä. Innolla seuraan myös miltä juhlapaikka tulee näyttämään. Me kun juuri varasimme itsekin kartanon meidän hääjuhliin kesälle -21 💖
  Meille suunnitelmissa noin 80vierasta ja aloinkin tässä miettimään, että monta noita pöytiä tuossa salissa olikaan? 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan ja onnittelut hyvästä mausta juhlapaikan suhteen! ;D Kun oltiin käymässä ja pöydät tuolla tavalla reunoilla on noin 70 paikkaa, mutta noin 80 vissiin mahtuu jos laittaa keskellekin pöytiä.

   Poista
  2. Meillä syyskuussa häät tuolla ja vieraita max. 60. Uteliaisuuttani kyselen, missä teillä bändi soitti? :) Noiden pöytien ja bändin kanssa tulee hässäkkä.. heillä oli suunnitelmissa yhden seinän kaataminen, joka ehkä tuo hieman lisätilaa saliin.

   Poista
  3. Noniin löysinkin jo kuvia, vaikka olen seurannut tätä blogia, muutama postaus on selvästi mennyt ohi :)

   Poista