lauantai 7. syyskuuta 2019

Hyvä syy perua häät

Tämä kaikki alkoi jääkiekosta. Kuulemma me - ajattelemattomat, itsekkäät, näköalattomat ihmiset - olemme sopineet hääpäiväksemme saman, jolloin pelataan vuoden 2020 lätkän MM-kisojen välierät. Ei siis mitalipelit. Mutta ne välierät. Siskoni meinasi saada asiasta slaagin. Ja samalla inspiroi minua ajattelemaan, mitkä ovat enemmän kuin hyviä syitä perua häät:

MM-lätkä
Suomi ei siis välttämättä edes pelaa sinä päivänä. Mutta ihan varmuuden vuoksi. Plan B oli ottaa käyttöön voodoo-nuket, tikapuiden alta kävelemiset ym. sen varmistamiseen, että Suomi ei pääsisi sinne välieriin. Mutta jos nyt sitten kuitenkin perutaan koko häät.

Omenapuut ei kuki
No siis. Jos juhlapaikka mainostaa omenapuutarhaa, niin siitähän saa luonnollisesti rahat takaisin jos ne puut ei kuki, eikös? Meikämorsian on päättänyt, että potretteja koristaa omenapuun kukat, joten sen täytyy toteutua. Toinen vaihtoehto on muovisten kukkien teippaaminen puutarhan jokaiseen oksaan. 

Sade
Jokainen suomalainen tietää, että kesällä voi kyllä aivan huoletta suunnitella häät luottaen siihen, että ulkona voidaan kuvata, vihkiä ja juhlia. Paras taktiikka on sokeasti uskoa siihen, että on kesän kaunein päivä. Jos tarpeeksi toivoo niin kyllä se toteutuu! Ja jos ei, niin perutaan häät.

Naapurin Peran kissan synttärit
Enough said.

Eli, paras vaan tehdä Teflon Brothersit:


~Satu~

6 kommenttia:

 1. Ei morjes. Mutta jostain syystä aina löytyy joku joka vetää herneet nenään. Tsemppiä suunnitteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aina olisi jollain jotain muuta. Onneksi tässä tapauksessa närkästyminen ei tainnut olla kovin aitoa :)

   Poista
 2. Lisäisin listalle myös euroviisut. Minä ajattelematon en olisi antanut itselleni anteeksi, jos meidän häät olisi sattunut samalle päivälle kuin euroviisut, mutta onneksi viisut olikin vasta meidän häiden jälkeisellä viikolla. Huh!:D Mutta pitäisi kyllä selkeästi selvittää ensin kaikki pelit, viisut, keikat, reissut ja kissanristiäiset ennen kuin menee hääpäivää varaamaan:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lisäys! :D Just ja just onnistuttiin huomioimaan lakkiaisviikonloppu, mutta sen lisäksi muut tsembalot, messut, karnevaalit ja sirkukset autuaasti unohdettiin :D

   Poista
 3. Tähänhän on yksinkertainen ratkaisu: videotykki vain juhlasaliin, ja kaikki vieraat voivat yhdessä katsoa lätkää!

  Me olimme vähällä varata juhlapaikkamme lakkiaisviikonlopulle, mutta jokin ihme sai minut tarkistamaan asian vielä viime hetkellä. Hääpäivä siirtyikin siis viikolla, ja saimme sattumalta kivan tasaisen päivämäärän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, videotykki ja oluttarjoilu niin johan on vieraat tyytyväisiä, ja halvemmallakin pääsisi ;) Oon ilonen että edes tulin ajatelleeksi koko lakkiaisia, kun meillä ei ihan lähipiirissä ole sen ikäisiä, mutta jollain vieraalla olisi sitten kuitenkin ollut.

   Poista