sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Unelmien häämatka varattuNyt sen kai jo uskaltaa paljastaa kun matka on (vihdoin!) varattu: häämatkakohteeksemme valikoitui... *rumpujen pärinää*... romanttinen, idyllinen Santorini!

Santorini on paikka, jonne matkustamisesta olen haaveillut jo pitkään. Santorinin kukkaköynnöksin verhotut pikkukujat ja auringonlaskussa hohtavat valkoiset talot ovat olleet Pinterestissä yksi matkahaavekansioni kulmakivistä. Ja onhan se nyt todella ”postikorttimaisemakohde”. Suuntaamme Oían kaupunkiin, joka on kuuluisa juuri auringonlaskuistaan. Kaikessa imelyydessään sopinee täydellisesti häämatkaan!


Auringonlaskut ei nyt kuitenkaan ollut ainoa syy suunnata Santorinille. Kohdetta valitessa punnitsimme mm. sitä, lähtisimmekö jollekin vähän isommallekin kiertomatkalle, jonka aikana suuntaisimme useampaankin kaupunkiin. Mutta voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että ajatus hääsuunnittelujen lomassa kahden viikon omatoimimatkan suunnittelemisesta kaikkine aikatauluineen, siirtymineen, vaihtuvine majoituksineen... Syke nousee jo ajatuksestakin. Niin ihanaa kuin matkaaminen onkin ja haluan kyllä edelleen sen kiertomatkan Italiassa, niin pakettimatka rantolomakohteeseen vei tähän tilanteeseen voiton. Tuntuu ihanalta ajatukselta, että kaiken hääkiireen jälkeen häämatka sujunee melko pienillä järjestelyillä. Matkaan suuntaamme viikko häiden jälkeen. Olisimme voineet lähteä vielä nopeamminkin, mutta lennot osuivat juuri lauantaipäiville.

Olemme olleet Kreikassa kerran aiemmin yhdessä. Se ei ollut ensimmäinen ulkomaanmatkamme, mutta meidän ensimmäinen yhteinen ja Sulhasen ylipäätään ensimmäinen rantaloma. Ihastuimme Kreikan maisemiin ja ruokaan (omnomnom!) ja onkin enemmän kuin sopivaa palata Kreikkaan häämatkan merkeissä. Viimeksi suuntasimme päiväretkillä monenlaisiin maisemiin ja näimme ympäristöä laajemminkin kuin vain Pargan jossa majoituimme. Sama on varmasti edessä myös nyt, eli emme ihan koko viikkoa vaan loikoile altaalla - joskin matkakordinaattori (= minä) varmasti ohjelmoi myös sen allasajan!


Kyllä tätä odotellessa taas kelpaa!

~Satu~

Lue myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti