lauantai 14. syyskuuta 2019

Hääblogien suosikkipostaukset


Olen lukenut hääblogeja jo paljon kauemmin kuin julkisesti myönnän. Se alkoi yhdestä ja pian jäin koukkuun. Vuosien varrella on toki syntynyt käsitys sekä hääblogien klasikkopostauksista että siitä, millaisten tekstien lukemisesta itse nauttii eniten. Tässä minun suosikkejani!

💚 Esittelypostaukset
Kun aloitan uuden hääblogin lukemisen kurkkaan aina ihan alkuun. Kuka kirjoittaja on? Mitä hän kertoo blogistaan ja häistään yleisesti? Muutenkin tykkään selailla uusista blogeista aiempia postauksia, mutta alun esittelyt on ainakin luettava.

💚 Huumori
Ei se oo niin vakavaa. Saa se välillä olla sitäkin, mutta nautin kyllä humoristisesta otteesta. Osoittaa myös taitoa kirjoittaa oikeasti hauskasti. Itseäni on huvittanut mm. Nisti&Nööri -blogin ”Kuinka olla p.... vieras 101”.

 💚 Konkreettiset vinkit
Mitä kysyä pitopalvelulta? Miten varautua mekko-ostoksiin? Mitä ottaa huomioon hääviikon aikataulussa? Moni meistä kuitenkin lukenee blogeja paitsi inspiraation ja vertaistuen niin myös vinkkien ja oivallusten toivossa. Monia huomioita olenkin ottanut ylös häämuistiinpanojeni uumeniin.

💚 Häiden kulku
Siihenhän tämä kulminoituu: miten kaikki palaset päivässä lopulta loksahtivat yhteen? Eli miten meni, noin niinku omasta mielestä? Osalla bloggaajista into kirjoittaa varmasti lopahtaa The Päivän jälkeen, mutta kertomuksia häiden kulusta on kyllä kiva lukea. Tällä hetkellä hääpäivää käydään läpi todella monessa seuraamassani blogissa, mm. Jotain keltaista, Tyttö tahtoo ja Bridelisa.


Mitä te tykkäätte erityisesti lukea hääblogeista? Mikä on klassikkoaihe hyvästä syystä?

~Satu~

Kuvat: Pixabay

6 kommenttia:

 1. Tykkään erityisesti lukea kaikkia morsiamen ulkonäköön ja pukeutumiseen liittyviä asioita, olivat ne sitten lopullisen lookin esittelyä tai alkuvaiheen pohdintaa, ja tietenkin myös kuvien kera! Lisäksi koristelujutut ovat kiinnostavia, koska niissä yleensä parhaiten tulee esille hääparin tyyli ja persoonallisuus, jotka erottavat häät ja blogin suuresta massasta. "Tykkään" myös lukea hääsuunnitteluun liittyvistä ongelmista - tietenkään ei ole kiva, jos kaikki ei aina mene putkeen, mutta sitäkin kiinnostavampaa on sitten lukea ongelmien ratkaisuista ja sillä tavalla myötäelää parin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti tuo haasteista lukeminen - itsellekin on ollut antoisaa lukea jos jostain haasteista on selvitty, tai tuotu ylipäätään esiin ettei kaikki aina mene aina kun strömsössö ja fiiliksetkin voi vaihdella!

   Poista
 2. Kiva postaus! Tykkään varmaan kaikista klassikkoaiheista, kuten pihistykset ja panostukset. Kun postauksen runko on sama, tulee eri pariskuntien omat tyylit kivasti esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, vaikka onkin hauska välillä yrittää keksiä myös ”kaavan ulkopuolelta” ideoita, niin kyllä moni klassikko vaan yksinkertaisesti toimii :) Ja kuitenkin aika samantyyppisistä asioista lopulta haluaa kuulla, mutta juurikin eri mielipiteitä kirjoittajasta riippuen.

   Poista
 3. Itekin koukutuin niin paljon hääblogeihin, että oli aivan pakko perustaa sellainen myös itse :D Parasta lukemista muiden blogeista on koristeluvinkit, mekkolöydökset (tuun niin hyvälle mielelle kun the dress löytyy) ja to do-listat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ja kiva saada taas uusia hääblogeja maailmaan :)

   Poista