maanantai 1. huhtikuuta 2019

Hitaasti mutta varmasti

Aloitimme hääsuunnittelun hyvällä vauhdilla, ja saatiin nopeasti lyötyä lukkoon mm. juhlapaikka ja pitopalvelu. Tuntuu, että alkuspurtin jälkeen, jolloin häät olivat mielessä (ainakin toisella meistä) koko ajan, on nyt tahti tasaantunut. Joitain asioita täällä kulisseissa kuitenkin häärätään, vaikkei juuri mitään uutta olla saatu lyötyä lukkoon asti.

Seuraava suurin konkreettinen häitä edistävä asia on se, että tällä viikolla tapaamme potentiaalisen valokuvaajan kanssa. Tapaamiseen meneminen on siinä mielessä hankalaa, että meillä ei ole kovin selvää kuvaa siitä, mitä kuvaajalta toivoisimme - tai ainakaan emme osaa ehkä pukea sitä sanoiksi (kuten pohdiskelin täälläkin). Toivomme siis, että osaava kuvaaja esittää myös hyviä kysymyksiä :) Ainoat mitä osaisin näin suoralta kädeltä sanoa on se, että emme halua pelkästään/liian pönötyskuvia emmekä myöskään ylimuokattuja (etenkään minä). Saa myös vinkata tänne suuntaan hyviä kysymyksiä kuvaajalle! 

Lisäksi olen käynyt taas vähän sovittelemassa ja haaveilemassa vihkisormusten perään. Tästä olisi tarkoitus kirjoitella lähiaikoina lisää.

Häätunnelmaa on riittänyt kaveripiirissä, sillä nyt viikonloppuna suuntasin kaverini polttareihin Helsinkiin. Oli todella hauskaa, vaikka tunsinkin porukasta vain ihan muutaman tyypin. Ja sai kyllä odottamaan omiakin polttareita! Nyt on päässyt starttaamaan myös toisen kaasoni polttareiden suunnittelu, kun saimme lopullisen osallistujalistan. (E, enempää tiedonmuruja ei tipu ;))

Vaikka asiat etenevät tällä hetkellä melko hitaasti, on fiilis suunnittelujen suhteen kuitenkin edelleen pääasiassa hyvä. Itselle iskee välillä vainoharhaisuus siitä, että joku jo lukkoon lyömämme asia kuitenkin peruuntuu :D Mutta todellisuudessa siis sujuu hyvin. Pääsemme viimeisten isompien palasten kimppuun toivottavasti lähikuukausina (valokuvaaja, bändi, vihkijä, mekko), sitten alkaa isot raamit olla kasassa ja pääsee hiomaan tarkemmin mm. visuaalista puolta.

Ihanaa kun tulee kevät! Kuva: Pixabay

Tällasia keväisiä hääkuulumisia meillä :) Onko teillä rauhallinen vai hektinen vaihe menossa?

~Satu~

2 kommenttia:

  1. Meillä on menossa melko hektinen vaihe nyt kun häihin on enää kolme kuukautta aikaa. Tuntuu, että hommaa on tasaisesti lähes koko ajan, mutta pyrin tekemää mahdollisimman paljon etukäteen, että ei tulisi viime hetken paniikkia 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, nojoo, vikat kuukaudet on varmaan väistämättä hektisiä! 😄 Tsemppiä vikoihin kuukausiin!

      Poista