sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Loppuja


Kuva: Hanne Kankare, muokkaus: minä

Meidän häävuosi on ohi ja 2021 on pyörähtänyt hyvää vauhtia käyntiin. Yleensä sanoisin ”uusi vuosi, uudet kujeet”, mutta korona-aikaan kuvaavampi lienee ”uusi vuosi, ei kujeen kujetta tiedossa” ;) Joka tapauksessa edessä on vääjäämätön: Sitten olen valmis -hääblogi alkaa olla loppusuorallaan. 


Halu juhlia häitä oli itsestään selvä kosintahetkestä alkaen (tai no, ollaan nyt rehellisiä: jo kauan ennen sitä). Myös hääblogin perustaminen oli helppo päätös. Sitten matkaan tuli korona, joka värittikin viimeisiä kuukausia meidän häätaipaleesta eikä mikään enää ollut kovin mutkatonta. Kieltämättä välillä tuntui, että tämä on hullun hommaa eikä todellakaan mitään vaaleanpunaista hääkuplaa. Suunnitteluaikaan kuului siis monenlaiset vaiheet ja tunteiden koko kirjo - mikä sinänsä on ihan luonnollista, pandemiaa tai ei. Ja näin jälkikäteen on tietenkin äärimmäisen iloinen (ja helpottunut!) siitä, että saatiin kaikesta huolimatta ihana vihkiminen ja hääjuhla. Ja että sain jakaa niitä iloja myös tänne blogin puolelle. 


Kuva: Hanne Kankare, muokkaus: minä

Ja nyt on tullut se piste, että tarina alkaa tulla päätökseensä. Onkin aika kiittää teitä matkassa mukana kulkeneita. Siinä helposti kuulostaa kliseiseltä, mutta ihan aidosti kaikki kommentit, tykkäykset ja viestit ovat lämmittäneet sydäntä. Kiitos myötäelämisestä! <3 Hääblogit on oma hauska pikkumaailmansa, josta on ainakin itselle ollut suuri apu häitä suunnitellessa. Ja tietenkin toivon, että oma blogini on voinut tai voi jatkossa tarjota tiedonmurusia, vertaistukea, inspiraatiota tai hymyn poikasen edes jollekin.


Kuva: Hanne Kankare

Täytyy tunnustaa, ettei tämä lopettelu tunnu ollenkaan niin suoraviivaiselta kuin olin etukäteen ajatellut. Olen sanonut sen, mitä häiden suunnittelusta on sanottavana. On aika väistyä ja olen jo pitkään tiennyt sen lähestyvän. Ja silti samalla tuntuu hassulta. Vaikka enhän tietenkään kertaheitolla katoa kokonaan: luultavasti käyn tottumuksesta kurkkimassa blogin ja Instan puolella (ja vastaan viesteihin ja kommentteihin ainakin tovin). Ja varmasti seuraan jatkossakin niiden morsiamien tarinoita, joita olen osaa jo vuosia seurannut. Tällä hetkellä ei myöskään ole suunnitelmia blogin poistamisesta, joten tänne voi palata - niin minä kuin muut :D


Aina on hyvä lopettaa Mamma mia!:an - tämän paremmin en voisi itse sanoa. ~Satu~

4 kommenttia:

 1. On ollut ilo seurata blogiasi, kiitos Satu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja jään ehdottomasti seurailemaan teiän matkan jatkumista! :)

   Poista
 2. On ollut ihanaa seurata häidenne valmistelua. Paljon rakkautta ja kaikkea ihanaa tulevaisuuteenkin <3

  VastaaPoista