maanantai 20. heinäkuuta 2020

Suunnitelmien eteneminen - 2 kk häihin

Kaksi kuukautta hääjuhlaan. Se tarkoittaa sitä, että ollaan lähempänä kuin koskaan (eli lähempänä kuin juhlan siirtyessä). Tuo aika tuntuu samaan aikaan kamalan lyhyeltä ja kamalan pitkältä: luulen, että aika menee yhdessä hujauksessa ja lopulta yllättyy siitä, miten pian h-hetki onkaan. Sitten kun nyt alkanut muutaman viikon loma on ohi, on jäljellä häiden suhteen enää loppukiri. Mutta samalla kahdessa kuukaudessa voi ehtiä tapahtua paljon: vaikka epidemiatilanne on nyt Suomessa hyvä, sen kääntymiseenkään tuskin tarvittaisiin kovin kauaa... 


Odotan hääjuhlaa, sillä olen luottavainen sen suhteen, että vaikka suunnittelu- ja koronastressi vaikeuttausi etukäteen tunnelmaan virittäytymistä, niin The Päivänä fiiliksen kyllä löytää. Mutta täytyy kyllä tunnustaa, että samalla odotan, että järjestely ja jännitys juhlan toteutumisesta on ohi! Että voi huokaista helpotuksesta. 


Kuva: Pixabay


Vaikka suunnittelu on ollut loppukeväästä ja alkukesästä aika paljon tauolla, täytyi meidän tietenkin hoitaa vihkimiseen ja kuvauksiin liittyvät asiat, kuten asusteiden hankinnat ja sukunimisäätö. Joissain asioissa on siis edistytty! Juuri lähti matkaan myös uudet kutsut (toivottavasti viimeistä kertaa...). Nyt siis päästään jatkamaan suunnilleen siitä mihin jäätiin. Lista seuraavalle kuukaudelle ei ehkä ole aiempaa pidempi, mutta sisältää toisaalta laajoja kokonaisuuksia. Ja paine pysyä aikataulussa on myös aiempaa isompi, jotta viimeisinä viikkoina ei iske kauhea paniikki ja kiire. Seuraavaksi tehtävää:


💚 Koristeiden askartelua

💚 Menu- ja ohjelmalappusten suunnittelu ja tilaus

💚 Palaveri pitopalvelun kanssa ja menun suunnittelu

💚 Ostosreissu tekemään pienempiä hankintoja

💚 Juomien haku

💚 Herkkubuffetin hankinnat

💚 Ohjelman suunnittelu ja hiominen

💚 Kukkien määrän suunnittelu ja tilaus


... muun muassa ja ainakin, lisäksi pienempiä hommia. 


Päiviä enää 60 ja risat, kääk!


~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti