torstai 23. tammikuuta 2020

Love me do ja blogimiitti

Voin kertoa, ettei hetkeen ole jännittänyt niin paljon kuin viime sunnuntaina! Osallistuin nimittäin Love me do -häämessujen* yhteydessä järjestettävään blogimiittiin. Jännitin hirveästi päivää ja  blogikollegoiden tapaamista, mutta onneksi aivan turhaan: lopulta oli oikein rento päivä häiden ja skumpan täyteisessä kuplassa.

Onneksi olin suunnannut jo edellisenä iltana Espooseen yöksi, niin vältyin turhan aikaiselta herätykseltä. Meidän bloggaajien messupäivä alkoi Kiasman edestä, mistä pääsimme Kovasen* kyydillä Kaapelitehtaalle. Messualueella meille oli blogiloungeen katettu herkullinen brunssi Festa Zannonin* toimesta.
Meille oli varattu paikat seuraamaan sekä ulkomaista ja kotimaista häämuotinäytöstä. Kuten asusteista ja koristeista voi huomata, oli näytöksissä trooppinen teema. 

Ulkomainen häämuotinäytös
Kotimaisessa häämuotinäytöksessä oli virkistävästi housupukuja ja lyhythelmaisia mekkoja.
Meillä oli parisen tuntia aikaa kierrellä vapaasti messuilla, mikä riitti itselleni aivan hyvin. Sain pari käyntikorttia paikoista, joista voin käydä kuikuilemassa koruja ja hiuskoruja. Sekä osallistuin tietenkin jos jonkinmoiseen arvontaan :D Mitään erityistä agendaa minulla ei ollut mitä olisin ehdottomasti halunnut messuilta hankkia, mutta jos olisin ollut enemmän ”tositoimissa”, olisi kannattanut mennä jo lauantaina ominpäin kiertelemään.

Kattauskilpailusta yksi suosikeistani.
Täydellisen värimaailman kimppu!Iltapäivällä näimme vuoden hääkampaus -kilpailun satoa.
Päivä huipentui tietenkin vuoden hääblogi 2020 -palkintojenjakoon. Voitot menivät seuraaville ansiokkaille blogeille: Bridelisa sai kunniakirjan inspiroivasta hääinstasta, Hastaghäät oli hääbloggaajien äänestämä suosikki ja itse vuoden hääblogi 2020 on Minttupersikoita ja proseccoa. Onnea vielä kerran voittajille! :)

Päivän päätteeksi saatiin mukaan goodie bagit, jonka kanniskelu painonsa puolesta oli matkan päällä vähemmän mukavaa, mutta jota oli hauska tutkia sitten kotona. Saatiin mm. Calligraphenin* tuotteista maistiainen sekä Changelta* kimono-aamutakit.


Kisun mielestä paras osa :D
Blogimiittiin kutsuttiin vuoden hääblogi 2020 -äänestyksessä 15 eniten ääniä saanutta blogia. Tässä vielä muut finalistit, kannattaa kurkata jos kaipailet lisää lukemistoon: 
Erityiskiitos päivän emäntänä toimineelle Sarahille (Mon Rêve d'Amour)!

Huh, tulipa megapostaus! Kaiken kaikkiaan itselleni messujen suurin anti oli tällä kertaa varmaankin sellainen yleinen häähumuun sukeltaminen: messupäivä ja edeltävänä viikonloppuna ollut häätiimin tapaaminen antoivat taas uutta ajateltavaa ja inspiraatiota. Tästä se siis taas lähtee! Ja tietysti oli mukava saada kasvot blogien kirjoittajille ja jakaa häähölötyksiä. :)


~Satu~


P.s. Ennen omia häämessukokemuksia ihmettelin aina miksi ihmiset ottaa ja julkaisee sieltä niin paljon kuvia - ja nyt olen ihan samanlainen! :D Eihän sitä nyt malta olla kuvaamattakaan...


* Lippu messuille sekä blogimiitin kyyditys, tarjoilut ja goodie bagin tuotteet saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti