maanantai 17. kesäkuuta 2019

Timing's a b*tch

Huhheijjakkaa, tänään on kyllä todellinen maanantai. Tiedättekö, sellainen kun nukkuu pommiin (jep...) ja tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi vaikka koko ajan tekee jotain? Niinpä ajattelin heittää ah niin ihanan vaaleanpunaiset jorinat hetkeksi sivuun ja jakaa teidän kanssanne sen, mitä olen lähiaikoina oppinut: timing's a b*tch - välillä myös hääsuunnittelussa.

Asioita, joita haluaisin tehdä, mutta on liian aikaista/ei voi tehdä:
  • Lähettää save the datet. Hinku olisi jo varmistaa, että päivä on varmasti ihmisillä ylhäällä, mutta järki sanoo, että syksyllä ehtii aivan hyvin.
  • Varata vihkimisen. Kerroinkin, että maistraatista vastattiin tämän olevan mahdollista vasta ensi vuoden puolella. 
  • Ostaa mekon. Ajattelin vielä käydä sovittamassa kahta suosikkia uudestaan, mutta ensin täytyisi löytyä makutuomari. (Kaasot asuvat pääkaupunkiseudulla, joten tämä ei onnistu ihan spontaanisti.)
  • Ostaa sormuksen. Olen melko varmasti löytänyt mieleiseni sormuksen (pohdinnoista lisää täällä), mutta kun asian kanssa ei ole kiire niin jonkin aikaa pitäisi koittaa malttaa kytätä jonkinlaista tarjousta.
  • Varata häämatkan. Haluamamme kohde ei ole vielä varattavissa. (Paljastan kohteen ja kerron lisää kun suunnitelmat on lyöty lukkoon!)

Asioita, joita ehkä voisi/pitäisi tehdä, mutta eivät innosta:
  • Aloittaa lasipurkkien koristelu. Luulen, että tähän askartelun ja minun väliseen suhteeseen päästään paneutumaan vielä tässä vuoden aikana :D
  • Ostaa kengät ja laukku. En ole kovin hyvä shoppailemaan ja tällaiset hankinnat tuppaavat jäämään viimetinkaan... Deadline hankinnoille olisi kaasoni häät ensi syksynä, mutta jospa onnistuisin olemaan hyvissä ajoin!
  • Hankinnat hääkirppareilta. Ekologista ja edullista - mutta vaivalloista aloittaa! Tavoitteenani on välttää sitä tilannetta, että kämppä on täynnä häätavaraa joista suurin osa ei lopulta edes päädy käyttöön, joten mistä aloittaa? Plus nettikirppiksillä saa usein olla hyvin kärppänä että saa haluamansa.Onneksi pian on loma, niin josko ajoitus ja innostus löytäisivät toisensa jälleen! :)

~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti