sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Sulhasen silmin

Minä: Tykkäätkö sä kyselyistä?
Sulhanen: En erityisesti.
Minä: Nooo mutta jos kuitenkin vähän kysyisin? Ihan pikkasen? Enintään kymmenen?
Sulhanen: No jos nyt sitten...

... joten pääsin haastattelemaan täysin vapaaehtoista Sulhasta :D Osan kysymyksistä vetäisin hatusta, mutta inspiraationa käytin myös blogeissa kiertänyttä 33 kysymyksen haastetta. Suluissa minun kommenttejani.

* * *

Minä: Moi.
*molemmat repeää*
Sulhanen: Terve.

Mikä fiilis tällä hetkellä hääsuunnitteluista?
Se on edistynyt hyvin. Sitä on tehty paljon! Sä lähdit hartiavoimin suunnittelemaan, niin siinä mielessä on tullut paljon valmistakin. Mahtaaks tässä kauheesti enää ollakaan? (Voi kuule...) Mutta joo, ihan hyvin on syntynyt päätöksiä.

💚 Minä
Jos kuvailisit itseäsi kolmella sanalla, mitkä ne olisivat?
Onpa haastava... Virnistys, pohtiva, sinnikäs.

Jos saisit viettää päivän kenen tahansa kanssa, elävän tai kuolleen, kuka se olisi?
Kuolleet haisee vähän pahalta, se pitäis huomioida... Varmaan Dostojevski, joskin oma venäjänkieli tarvis lisätreenausta. Hän oli ainutlaatuisen moniääninen ja humaani kirjoittaja, joka tavoittaa erilaisten ihmisten ja ajatustapojen ääntä. 

Minkä asian äärellä voisit viettää tuntikausia?
Sinun! Eiku- Niitä on varmaan monia. Esimerkiksi monien kirjojen, pelien, lenkkeilyn, metsässä samoamisen, TV-sarjaakin saattaisi maratoonata jos se ois riittävän mielenkiintoinen. Aika monen, ei sitä juuri koskaan tylsisty. Paitsi töissä. 


💚 Sinä
Mitä oikeasti ajattelit minusta ensitreffeillämme? 
Pystyykö sitä sitten muistamaan? (Se olisi suotavaa). Seura oli tuntunut tosi mukavalta. Kun oli niitä edeltäviä vaiheita kun oltiin hengattu yhdessä, niin varmaan sitä suhteen orastavuutta mietti paljon. Mut susta mietti et sä olit semmonen lämminhenkinen ja turvallinen, ja tietyllä tavalla ehkä arkisen kotoisa, tai ettei tullut olo että tarvis esittää jotain. Maanläheinen oli ehkä yks puoli sitä, oli rentoa. No tää pikkutarkkuus on tullut ilmi paljon myöhemmin. (:D)  

Mikä on avioliiton, naimisiin menon merkitys?
En ajattele sen hirveesti muuttavan meiän suhdetta verrattuna monivuotiseen avoliittoon. Se on virallistus, mutta saman sitoumuksen voi antaa avoliitossakin, se ei muuta sitä sitoumusta. Se on yhteisen taipaleen juhlistus läheisten kanssa, ja tulevankin yhteisen ajan juhlistus. 

Mikä on Sadun oudoin tapa?
Yks outo tapa on tietysti se, että sä puhut meiän kissan äänellä. (Haluaisin huomauttaa, että sitä tehdään molemmat ihan yhtä paljon. Meillä on päivittäin vuoropuhelua ”kolmistaan”). Sit on noi kirjahyllyt! Jos on kirja tai DVD on epätasaisesti niin se rivi pitää korjata. (Tietenkin). Ruoan saanti täytyy olla varmistettu, jos on menoa niin prioriteetti on syömisten järjestyminen. (Se nyt vaan on järkevää).

💚 Me
Mikä on mieluisin tapa viettää aikaa yhdessä?
Varmaan jos mennään yhessä johonkin uuteen ympäristöön, on se sitten lähellä oleva metsikkö tai ulkomailla. Uuteen ympäristöön tai tekemiseen tutustuminen yhdessä.

Kerro joku mieleenpainuva muisto yhteiseltä taipaleelta.
Se kun keskusteltiin kuinka monen tuuman TV hankitaan, ja sit ei saanut hankkia 65 tuuman, kun se olisi mennyt TV-tason yli. Sit toinen oli synttäreinä hauska se kun olit kirjoittanut niitä arjen iloja monta A4-sivua. 

Noniin, viimeinen kysymys.
Luojan kiitos.

Mitä odotat eniten hääpäivältä?
Hääyötä ja hyvää ruokaa, heko heko. Varmaan oikeesti sitä keskinäistä tunnelmaa, rakkauden ja hellyyden tunteita. Ja sitten toisaalta myös kiva että on läheiset paikalla, perhe ja kaverit, voi nähdä sen merkityksen muillekin.  

* * *

Tällaisen tyypin olen napannut :)

Rentoa sunnuntaipäivän jatkoa!

~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti