lauantai 9. helmikuuta 2019

Meillä on pitopalvelu!

Kerroinkin jo, että potkaistiin pitopalvelun metsästys käyntiin lähettämällä läjä tarjouspyyntöjä Varsinais-Suomessa operoiville pitopalveluille. Kasattiin vain reippaasti googlettamalla löytämiämme vaihtoehtoja, ennestään tuttuja pitopalveluita kun ei juuri ollut. 

Kriteereitämme pitopalvelulle oli:
- Meitä miellyttävä, riittävän monipuolinen menu: salaatit, kalat, kermakakku... Mennään siis hyvin perinteisellä linjalla, koska juuri nuo klassikot kuuluvat myös etenkin minun suurimpiin herkkuihin.
- Samassa paketissa kaikki, kiitos! Eli kakku, astiat, tarjoilijat, pöytäliinat ja servetit kaikki pitopalvelun kautta.
- Kasvis- ja vegaanivaihtoehdot luonnistuvat mutkitta.

Hyviä vaihtoehtoja oli paljon ja ruoan puolesta olisimme voineet valita melkein minkä vaan saamistamme tarjouksista. Valitsimme lempparimme niiden joukosta jotka yllä olevien kriteerien lisäksi vastasivat a) nopeasti ja b) heti kattavasti kysymyksiimme. Näihin perehdyimme yksityiskohtaisemmin ja lopullinen päätös tehtiin hinnan ja menun yksityiskohtien perusteella. 


Tittididii, tämän prosessin jälkeen pitopalveluksemme valikoitui laitilalainen Ahoska catering. Pitopalvelu täyttää kaikki kriteerimme, vesi tulee kielelle menuja selatessa. Saamissamme menuehdotelmissa oli selkeästi kerrottu myös vegaanivaihtoehdot. Lisäksi heidän nettisivunsa ovat miellyttävät ja keskustelupalstojen kommentit positiivisia. Plussaa siitäkin, että syksyllä pääsemme maistelutilaisuuteen testaamaan ruokia ennen menun lukkoon lyömistä. Mukavaa kun taas yksi konkreettinen palanen on edennyt! Olimme tässä asiassa myös Sulhasen kanssa hyvin yksimielisiä, joten melko kivuttomasti meni tämä valinta.

Oliko muiden helppo löytää toiveita vastaava pitopalvelu vai onko tuskailun aihe?

~Satu~

Kaikki postauksen kuvat: Ahoska catering.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti