tiistai 31. joulukuuta 2019

Tervetuloa 2020 - meidän häävuosi!

Pohdiskelin aiemmin, tarvitseeko hääsuunnittelusta lomaa. Nyt voin kertoa vastauksen: kyllä näköjään tarvitsi. Takana on nyt reilu kaksi viikkoa lomaa, eikä häiden eteen ole tullut laitettua tikkua ristiin. Eikä se haittaa ollenkaan, on tehnyt ihan hyvää ajatella kaikkea ihan muuta.

Töihin ja arkeen paluu kuitenkin odottaa, samoin häiden to do -lista. Nyt heti tammikuussa on edessä häätiimin ensimmäinen tapaaminen, joten ainakin jotain konkreettista tapahtuu! Tapaamme pääkaupunkiseudulla, muun häätiimimme asustellessa siellä. Ketään ei varmaan yllätä, että asialistaakin tapaamiseen on jo kerrytetty - mutta pääpaino tulee kuitenkin olemaan tutustumisella ja vapaasti rönsyävällä keskustelulla.

Aurinkokin suvaitsi näyttäytyä vuoden vaihtumisen kunniaksi.

Ja tosiaan, 2020, meidän häävuosi, on ei edes nurkan takana vaan sieltä jo melkein esillä! Suoraan sanottuna tällä hetkellä on aika jännittyneet fiilikset: häät tuntuu olevan ihan kohta, sitä ennen polttarit (käääk), ja sitten tietty ne muut töissä ja siviilissä haalimani projektit! Sanottakoon näin, että keväällä ei varmaankaan tarvitse ainakaan peukaloitaan pyöritellä :D

Nyt sen sijaan 1,5 päivää ennen loman päättymistä aion tehdä juurikin sitä... ;)


Ihanaa uutta vuotta kaikille siellä ruudun toisella puolen! <3

~Satu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti