sunnuntai 4. elokuuta 2019

Kuinka muodin harjalla häämme ovat?

Helsingin sanomat listasi tuoreeltaan tämän hetken kuumimmat häätrendit. Ajattelin leikkimielisesti laskea kuinka hotinta hottia ovat meidän häämme:

1. Koristeet kattoon
Me tulemme panostamaan perinteisesti pöytäkattaukseen ja katto saanee pysyä tyhjänä valoista ja viireistä. Juhlatilan pylväisiin saattaa kyllä tulla jotain nauhaa - kunhan keksii mitä ja miten!

2. Juomat minttiin
Eli muodissa on erilaiset juomabaarit, joissa voi tehdä drinkkejä tai esimerkiksi viskibaarit. Drinkkibaari olisi kyllä ihan huippu, mutta ainakin viimeisimmissä keskusteluissa pohdimme sen toisaalta vaikeuttavan menekin arviointia, eikä sitä siksi ehkä meillä nähdä. 

3. Äidit ja anopit keskiöön
Tästä emme ole Sulhasen kanssa keskustelleet, mutta jos vain multa kysytään niin äitien lahjominen häissä ei ehkä olisi mun tyylinen tapa, vaikka kaunis ajatus toki onkin. Ehkä mulla on vaan joku ruuvi vähän väärässä kohdassa aivoja kun äiti- tai vieraslahjat ei nappaa...

4. Ei muovikrääsää 
Ekologisuus on toki meilläkin mielessä ja pyrimme välttämään kertakäyttökrääsää ja turhia ostoksia. Lainaamme lähipiiriltä tai tuomme kotoa sen minkä mahdollista, tai hankimme sellaista mitä voi käyttää myöhemminkin. 

Kuva: Pixabay

5. Hääkakku roskiin
Kakku-, donitsi- ja muut herkkubuffetit ovat tosi in ja niistä ole itsekin päässyt häissä nauttimaan, mutta me menemme iki-ihanalla perinteisellä täytekakulla :)

6. Lisää avustajia 
Meillä nyt ei ole mikään valtavan iso tukitiimi - kaksi kaasoa, bestman ja seremoniamestari - mutta olen kyllä kuullut kymmenenkin kaason häistä. Hesarissa huomautettiin myös, että jonkinlainen pukukoodi koskettaa nykyään usein myös bestmania. Mekin olemme miettineet, että kaasojen ja bestmanien pukeutumista voisi yhdistää esimerkiksi jokin värimaailma - yksityiskohdat ovat tosin vielä hautumassa. Se kuitenkaan tuskin on Hesarin hittiväriksi tituleeraama sininen.

7. Eläimet kuviin
Vika kohta oli musta hauska: eläimet - mm. vuohet ja alpakat (!!) - mukaan hääkuviin. Meillä hääpäivä menee ilman karvaisia kavereita, mutta kisumme (tai osa siitä) kyllä poseerasi kihlajaiskuvassa:


Meillä ”saldo” siis ehkä 2/7 :D Kuinka trendikkäällä linjalla te olette? Käsi pystyyn jos jollain on hääalpakka, haluan ehdottomasti kuulla lisää!

~Satu~

Pohjana Helsingin sanomien Kuukausiliitteen artikkeli 3.8.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti