sunnuntai 11. elokuuta 2019

Jos voittaisin lotossa...

Olen aiemmin kertonut mitkä tässä tilanteessa ja  tällä budjetilla ovat häiden pihistyslistalla tai tuntuvat turhakkeilta - osa enemmän ja osa vähemmän. Mutta toki hommassa on rutkasti realismia mukana. Mutta mitä jos... mitä jos voittaisi lotossa? Millaiset häät silloin suunnittelisi? 

Ihan ensimmäisenä palkkaisin hääsuunnittelijan. Olisi ihanaa pähkäillä juhlien järjestämistä ammattilaisen avulla. Ja delegoida kaikki ne mälsät osat (kuten tarjouspyyntöjen lähettelyn) hänelle. ;) 

Luultavasti mentäisiin kuitenkin Suomessa naimisiin, vaikka budjetti olisikin rajaton. Kun ei ole itse asunut ulkomailla tai sukua asu siellä, niin se ei varmaan olisi meidän juttumme, huolimatta mielikuvista hiekkarannasta auringonlaskun aikaan. Vieraita mahdollisesti tulisi jonkin verran enemmän jos budjettia ei tarvitsisi murehtia, joten saattaisi tarvita isomman hääpaikan. Jostain luonnon läheltä Turun seudulla kuitenkin, niin kuin todellisuudessakin. Mitään liian prameaa en haluaisi, vaan jotain viehättävää.


Mekko saattaisi hyvin olla sama kuin nytkin. En näe itseäni tekemässä reissua jenkkien luksusliikkeisiin (ja osallistumassa Say yes to the dressiin :D) vaikka rahaa ja aikaa olisikin. Mutta huolettomammin voisi toki tehdä asu-, asuste- ja laittautumisvalinnat jos hintalappua ei tarvisi huomioida.

Koska rakastan buffet-ruokailua, haluaisin ainakin alkupalat joka tapauksessa noutopöytään. Ruoan määrä sen sijaan lähtisi aivan varmasti käsistä, kun haluaisin kaikkia mahdollisia alkupaloja. Se buffet-pöytä vetäisi vertoja jo risteilyaluksillekin! Juomien osalta haluaisin aivan ehdottomasti baarimestarin tekemään kaikkia ihania drinkkejä vieraiden toiveiden mukaan. Open bar!

Häissämme olisi dokumentaarisen valokuvauksen ohella videokuvaus. Häiden ohjelmaksi haluaisimme varmastikin jonkun aivan eeppisen bändin - kuinkahan paljon U2:lle pitäisi maksaa yksityiskeikasta? xD Mitään ilotulituksia, jääpatsaita tai muuta överiä emme kaipaisi. Tai no, skumppalasitornin ja ehkä suklaasuihkulähteen voisin ehkä sittenkin ottaa...

Häämatkan tekisimme jonnekin kauas lämpimään, mahdollisesti Uuteen-
Seelantiin, josta olen jo aiemminkin haaveillut. Törsättäisiin johonkin ihanaan hotelliin, jossa olisi kenties vaikka se swim up -allas, jonka katkeruuttani julistin turhakkeeksi :D Ja oltaisiin matkalla ainakin pari viikkoa, kun töistä voisi huoletta ottaa palkatontakin vapaata.


Jos voittaisin lotossa, menisi moni asia huolettomammin ja pienemmällä pähkäilyllä. Ja sitten toisaalta - aika monen asian toivoisi olevan samoin: en silti kaipaisi paikalle kaikkia kummin sedän kaimoja ja puolituttuja joita ei ole tavannut vuosiin. Toivoisin silti rentoa, intiimiä tunnelmaa. En silti haluaisi olla se prinsessamaisin ja blingein morsian, vaan kuitenkin itselle sopien melko luonnollinen ja rento, kuten häiden ympäristökin saisi olla. Ja sulhanenhan, se tärkein osa, olisi joka tapauksessa sama.

Onko linjoilla muita lottovoitosta haaveilevia?

~Satu~

Ps. Itsehän en siis edes lottoa :D Mutta Sulhanen lottoaa, joten hän luonnollisesti toteuttaisi sitten tämän huvin ;)

Kuvat: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti