lauantai 18. huhtikuuta 2020

Kukkainspiraatiota

Nyt kun pääsin viimeksi avautumaan siitä, miten koronan keskellä kukkien sävyt ei ole niin tärkeitä, on hyvä hetki puhua - mistäs muustakaan - kukkien sävyistä! :D

Olin visioinut omiin asusteisiini (hiuskukat, kynsilakka) ja kimppuuni hennon vaalean väripaletin, jota tosin aloin kyseenalaistamaan jo häiden keväisen ajankohdan vaihtuessa lennosta syksyyn. Sulhanen sen sijaan on jo ostanut pukunsa, mutta alkoi nyt katselemaan asusteita (taskuliinaa ja rusettia). Hänpä löysikin hienot fuksian (sivusto sanoo pinkin, minä sanon fuksian) väriset asusteet, jotka sopivat hyvin hänen pukuunsa. Mutta onhan se väri, joka kieltämättä erosi suuresti itselleni valitsemista asusteista.

Eipä siis auttanut muu kuin laittaa google ja Pinterest laulamaan ja alkaa etsimään täydellistä kimppua! Meillähän tosiaan on suunnitelmana ottaa potretit keväällä vihkimisen yhteydessä, mutta pitää hääjuhlat syksyllä, joten olisi parasta jos kukkiin löytyisi molempiin ajankohtiin sopiva väripaletti. Kimpun ja vieheen tulisi yhdistää minun asusteideni vaaleat ja valkoinen sekä Sulhasen asusteiden fuksia - olematta suoraan jompi kumpi, mutta riitelemättä kummankaan kanssa. Tämä oli sikäli mielekästä metsästystä, että minulla ei ollut löydettynä mitään The Kimppua, ja nyt ajatukset ovatkin viime päivinä kirkastuneet paljon.

Alla visiointia värimaailmasta. Vasemmalla siis minun hiuskoristeeni ja kynsilakkani, oikealla Sulhaselle tulevat rusetti ja taskuliina.


Koin myös niin kunnon ahaa-elämyksen, että melkein tunsin sen hehkulampun pääni päällä syttyvän. Mitä tehdä, kun kimpulle onkin (toivottavasti) tarve puolen vuoden päästä uudestaan? Ratkaisu: silkkikukat! Olin törmännyt silkkikukkiin aiemminkin (mm. häämessuilla) ja tiesin siis niiden olevan yllättävänkin aidon näköisiä. En kuitenkaan ollut sen pidempään harkinnut niitä meidän häihimme, mutta nyt ne todella houkuttelevat. Meillä on alkuviikosta sovittuna etäsuunnittelupalaveri silkkikukkafirman kanssa, jonka jälkeen toivottavasti suunnitelmat konkretisoituu.

Mitä mieltä olette kukkien värimaailmasta?

~Satu~

Ps. Jos kimppukuvien värimaailma miellyttää, niin niitä löytyy hakusanoilla ”wedding bouquet blush mauve”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti