tiistai 9. heinäkuuta 2019

Sormus on täällä!


Eilen se tuli - vihkisormukseni saapui postissa! <3 Mikä on jeeeee monella tapaa: ensinnäkin, sain tehtyä päätöksen ja yksi homma on taas hoidettu! Ja oli kiva myös innostuneena odottaa pakettia saapuvaksi ja saada vihdoin sormus kotiin! 


Sormuspohdintoja pidemmin avasinkin jokin aika sitten. Lopulta päätös syntyi itselleni melko tyypillisellä tavalla: olin ensin about miettinyt mitä voisin haluta ja vähän selaillut netistä tarjontaa. Sovitin joitain (ihan riittävästi) vaihtoehtoja ja jätin asian hautumaan, sitä sen aktiivisemmin miettimättä. Kun lakkasin tietoisesti stressaamasta päätöstä, alitajunta prosessoi asiaa ja kun huomasin kyseisen sormuksen olevan vielä alennuksessa, tuntui päätös täysin luontevalta. Vaikka valitsinkin itse sormukseni (epäromanttista?), käytiin sitä sulhasen kanssa yhdessä kaupassa katsomassa ennen kuin tein ostopäätöksen. Lopulta ostin sormuksen Timanttisten nettikaupasta, sillä nettialen hinta oli kauppaa parempi. Oikea koko olikin jo tiedossa sovittelujen perusteella, eikä tällä hetkellä ainakaan tunnu, että kokoa pitäisi muuttaa.


Long story short, it’s here! Ainoa huono puoli on se, että nyt sitä tekisi mieli sovitella koko ajan sormeen ja aikaa rouvaselämään on kuitenkin vielä se kymmenen kuukautta... #firstworldproblem

~Satu~

2 kommenttia:

 1. Mäkin valitsen ihan itse oman sormukseni ja maksankin sen suurimmaksi osaksi. Siinä ei mielestäni ole mitään epäromanttista!

  Kaunis vihkisormus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Ja juu, moni varmasti nykyään nimenomaan valitsee sormukset itse, mutta itse havahduin siihen, että en oikeastaan uhrannut koko asialle edes ajatusta :D Olimme kuitenkin varmasti molemmat tyytyväisiä tähän tapaan :)

   Poista